Izberite jelko in ugotovite, kaj vas čaka meseca decembra!

Ko zadiši po praznikih in spremembah ...
Ključne besede:
   jelka    izbor    prihodnost    december    usoda    želja    uresničitev    božič

Prihaja praznični čas, ko bo mogoče sanjati o nemogočem in celo uresničiti marsikakšno skrito željo. Izberite jelko, ki je najbolj vzbudila vašo pozornost in ugotovite, kaj vas čaka v veselem decembru. 

 

 

1. USPEŠNI BOSTE - Pred vami je uspešno obdobje in lahko bi rekli, da bo mogoče to leto, eno izmed najbolj uspešnih do sedaj. Dobro je, da se osredotočite na to, kaj si želite in kako boste to dosegli - ne bojte se in vztrajajte!

 

 

2. POSTAVILI BOSTE TEMELJE - Pred vami je obdobje, ki obeta zelo veliko. To je čas, ki je idealen za razvijane idej in uresničevanje načrtov. Če jih boste uresničili, si boste s tem postavili dobre temelje, ki bodo pomembni za vašo prihodnost.

 

 

3. SREČNI BOSTE - Čeprav imate občutek, da ni pravi čas za srečo in veselje, prihaja obdobje, ko radosti ne bo manjkalo. Veliko se boste zabavali, smejali in bili srečni - tako v privatnem življenju, kot tudi v poslovnem.

 

 

4. ČAKAJO VAS VELIKE SPREMEMBE - To, kar vas čaka v prihodnosti je zelo neobičajno in skoraj ne boste mogli verjeti, da se vam to res dogaja. Pred vami je obdobje, ki se bo zelo razlikovalo od tega, ki ga živite sedaj - spremembe bodo pozitivne!

 

 

5. ČAKA VAS MIR IN SPOKOJ - Pred vami je obdobje brez skrbi, prepirov in težav. Končno boste zadihali s polnimi pljuči in uživali življenje brez stresa. Stvari se bodo odvijale pozitivno, v življenju boste obdani z radostjo. 

 

 

6. UŽIVALI BOSTE V ROMANTIKI - Čas, ki prihaja, vam bo prinesel veliko romantični trenutkov, ki vas bodo popeljali v nebesa. Obkrožala vas bo toplina, ljubezen in zadovoljstvo. Trenutkov v dvoje ne bo manjkalo. 

 

 

7. IZPOLNILE SE VAM BODO ŽELJE - Končno bo prišel čas, ko se vam bodo lahko izpolnile tiste, najbolj skrite želje. Prepustite se in se jih ne bojte sprejeti v vaše življenje. Če boste vanje verjeli, boste kaj kmalu uživali in bili presrečni.

 

 

8. ČAKAJO VAS PREKRASNI DNEVI - Ne razmišljajte negativno, ampak skušajte na stvari pogledati iz svetle stvari, le tako boste srečni. Če boste upoštevali to, vas čakajo dnevi, ki bodo podobni pravljici. Zbujali se boste z nasmehom na obrazu.

 

 

9. ODKRILI BOSTE, DA DOBROTA RES OBSTAJA - Če do sedaj niste verjeli, da dobrota obstaja, boste temu naredili konec. Končno boste spet začeli verjeti v ljudi in ugotovili, da se v vsakem nahaja nekaj dobrega, a le če se jim boste tudi vi pustili odpreti.