5 naravnih načinov, da zjutraj zablestiš

Kako izgledati žareče brez ličenja
Ključne besede:
   lepota    jutro    prebujanje Poišči svojo naravno lepoto

Poišči svojo naravno lepoto

Ne glede na to, kako dolgo spimo in kako kvaliteten je naš spanec, se zjutraj še vedno zbudimo takšni, kot bi nas povozil tovornjak. Za vse tiste, ki nimate časa za dolgotrajne lepotne rutine smo zato poiskali nekaj preverjenih načinov, da tudi zjutraj zasijemo!

 

1. Stoj z vzravnanim hrbtom

Veliko ljudi ima težave zaradi nepravilne telesne drže. Ta ne le ukrivlja hrbtenico, pač pa tudi vpliva na naš videz – če se vzravnamo, smo takoj videti manj utrujeni, vitkejši in celo mlajši!

 

2. Hladna žlica prežene podočnjake

Modrost iz zakladnice naših babic: če se zbudiš z zabuhlimi podočnjaki, v hladilnik za nekaj minut položi dve žlici, nato pa jih za 30 sekund položi na podočnjake. Ti bodo čudežno uplahnili!

 

3. Uporabljaj vlažilno kremo

Ta nasvet predstavnice nežnejšega spola gotovo vsaj občasno že upoštevajo, prav pa bi prišel tudi moškim. Če je naša koža suha, smo videti starejši, bolehni, utrujeni in zanemarjeni, zato lahko uporaba vlažilne kreme dela prave čudeže! Pri tem je najboljše, da uporabimo kremo, ki nas hkrati ščiti tudi pred UV žarki.

 

4. Odkrij svoje barve

Najbolj bomo zažareli, če bomo nosili barve, ki se nam podajo. Naš barvni tip določa barvni ton naše kože, las in oči, primerne barve pa vse te atribute še bolj izpostavijo. Če ne veš, katere so tvoje barve, si pomagaj s temle kvizom

 

5. Preženi skrbi s plesom

 

Če zjutraj izgledaš slabo, se verjetno ravno tako slabo tudi počutiš. Če želimo v nov dan vstopiti nasmejani, prižgimo Radio 2! Tvoji najljubši hiti te bodo spravili v dobro voljo, ples pa bo pospešil tvoj srčni utrip in te poživil!