To pred spanjem naredijo SREČNI PARI

Preden zaspita se poljubita in si zaželita lahko noč
Ključne besede:
   postelja    spanje    ritual    par    sreča    ljubezen

Kaj je definicija srečnega para? Zagotovo med prvim to, da se spoštujeta, cenita, sta med sabo iskrena in se imata rada. So pa tudi druge stvari, ki jih delajo srečni pari in se začnejo v spalnici. Zagotovo ste najprej pomislili na seks, a je tukaj še ena stvar, ki je izredno pomembna. Prav tako se začne v spalnici in se ji reče komunikacija pred spanjem, ki je ključnega pomena za uspešno zvezo.

 

 

1. Telefon utišata, ga v postelji ne uporabljata in ga položita stran

 

Medtem, ko gledate po Facebooku, kaj so drugi počeli čez dan, raje o tem poklepetajte z ljubljeno osebo in spanec bo zagotovo lepši. 

 

 

2. Ne razmišljata o delu, ampak se posvetita drug drugemu

 

Poskušajte pozabiti na delo vsaj takrat, ko ste v postelji. Vaše telo potrebuje počitek in ne dodatnega stresa. Ne obremenjujte se s tem, koliko dela imate v službi ter to ne prenašajte na partnerja in raje se sprostite v njegovem objemu.

 

 

3. V posteljo gresta ob enakem času

 

Pomembno je, da imata s partnerjem podobne ure, ko odhajata v posteljo, kar vpliva tudi na odnos v zvezi. 

 

 

4. V postelji se objameta in na hitro poklepetata o prijetnih rečeh

 

Objem, nekaj prijetnih besed, nasmeh, poljub - vse to bo doprineslo, da se boste sprostili in zaspali brez, da bi razmišljali o stresnih rečeh.

 

 

5. Postelje si ne delita z otroki ali hišnimi ljubljenčki

 

Nikar ne navajajte svojih otrok, da ležijo med vama ali da se vam na vzglavniku stiska kosmata glava, vašega pasjega prijatelja. Tudi oni imajo svoj prostor za počitek. 

 

 

6. Namesto gledanja televizije, se raje pocrkljata

 

Nič ni narobe, če skupaj pred spanjem pogledata kakšen film, še lepše pa je, če se raje pockrljata in si izkažeta ljubezen brez dodatka ''tehnologije.''

 

 

7. Nikoli ne gresta v posteljo skregana

 

Pari, ki gredo v posteljo nasmejani in dobre volje imajo zagotovo naslednji dan več energije ter lažje premagujejo službeni stres, kot tisti pari, ki so se pred tem skregali ter bi najraje spali ločeno. 

 

 

8. Preden zaspita se poljubita in si zaželita lahko noč

 

Preprosta gesta pred spanjem kot je poljub in beseda ''lahko noč'' bosta pripomogla, da se bosta imela še rajši in se bosta zjutraj zbudila boljše volje.