Pustne maske za tvoje astrološko znamenje

Ne veš, kaj bi bila tvoja pustna maska? Pri odločitvi ti lahko pomaga astrologija!
Ključne besede:
   horoskop    pust    maske

Pustna rajanja so odlična priložnost, da na plano spustimo svoj pravi jaz ali vsaj za en dan uresničimo svoje sanje. Če še ne veš, kaj v kaj bi se našemil/a, navdih poišči v značaju svojega astrološkega znamenja:

 

Oven

Ovni sanjate o tem, da bi bili na vodilnem položaju, zato se boste odlično vživeli v vlogo policista, sodnika ali katerega od super junakov.

 

Bik

Bikom pust prinaša priložnost, da pokažejo svoje zapeljivo telo! Bikice zato rade posežejo po zapeljivih kostumih s kratkimi krilci, kot so medicinske sestre, priložnost, da se lahko razgalijo, pa radi izkoristijo tudi moški – zakaj ne bi letos nadeli kostum Tarzana ali špartanskega bojevnika?

 

Dvojčka

Dvojčki so nežne duše in to se pozna tudi pri njihovih kostumih – najboljše se počutijo v vlogi princev in princesk, zaljubljenih parov in vsega, kar spominja na romantiko.

 

Rak

Sanjavim rakom se bodo oči zasvetile, ko bodo zagledali kostum srebrne barve, zato jih pogosto premamijo razkošne beneške maske. Dobro se bodo počutili tudi v kostumih prikupnih, nežnih in igrivih živali.

 

Lev

Levi za pusta na plano spustijo svojo aristokratsko držo, zato se radi preoblečejo v slavne vladarje in vojskovodje. Levinje boste zasijale v vlogi Kleopatre, moški pa se lahko našemite v Julija Cezarja.

 

Devica

Umirjene device za pusta na plano spustijo svojo divjo plat! Najbolj jim pristajajo maske zapeljivih vampirjev in hudičevk, ki jim omogočijo, da se prelevijo v povsem drugačno osebo.

 

Tehtnica

Ker tako rade načrtujejo, se tehtnice danes ne sprašujejo, kaj bodo za pusta – to so se verjetno odločile že pred meseci. Njihov kostum izžareva eleganco in avanturistično naravo, kaj bodo oblekle pa bodo skrivale do zadnjega trenutka!

 

Škorpijon

Škorpijonom so na kožo pisani kostumi, ki izžarevajo njihov erotični naboj in skrivnostnost. Moški bodo blesteli v liku Jamesa Bonda, ženske pa odete v skrivnostne tančice.

 

Strelec

Strelci bodo za pusta na plano spustili svojo igrivo naravo, zato je zanje najbolj primeren kostum risanih junakov, kot sta Popaj in Miki Miška.

 

Kozorog

Zaradi njihove zadržane in konservativne narave, bo kozorogom najbolj pristajala uniforma vojaka, policista ali gasilca.

 

Vodnar

Vodnar se bo najboljše počutil v kostumu, v katerem bo lahko pokazal svojo ustvarjalnost in bogato domišljijo. Ker je spreten, bo njegova maska nekaj unikatnega in zapeljivega.

 

Ribi

 

Nežne ribe se najboljše počutijo v kostumih domišljijskih likov in živali. Morske deklice, samorogi in dobre vile so na vrhu njihovega seznama priljubljenih šem – karkoli, samo da je skrivnostno in lepo.