3 najbolj perverzna ženska znamenja v astrologiji

To so ženske, ki v postelji vedo kaj hočejo!
Ključne besede:
   horoskop    perverznost    3    znamenje    ženske    seks

Horoskop pravi, da so moški, ki pristanejo v postelji s temi tremi ženskami pravi srečneži, a morajo biti tudi oni temu kos. To so ženske, ki ljubijo akcijo, vejo kaj hočejo, jim ni nerodno in so vedno za akcijo.

 

1. OVNICA

 

Ženska v znamenju ovnice je polna energije in avanturizma. Ker je divja ima ob sebi rada nekoga, ki bo sledil njenem tempu življenja in lahko ustregel njenim željam. Moški, ki želi osvojiti ovnico mora biti dober ljubimec, ki si upa več in jo bo znal zadovoljiti na 100 in en način. Rada ima tudi presenečenja in dolgo predigro.

 

 

2. DVOJČICA

 

Dvojčica ima rada grobo igro, a nima nič proti nežnim poljubom, objemom in dotikom. Ob sebi potrebuje moškega, ki bo izpolnil njene potrebe in jo pri tem poslušal. Rada izrazi, kaj želi in če tega ne dobi, potem ta moški ne bo dolgo v njenem življenju. V seksu je radovedna, zato je ni strah poskusiti nekaj novega in drugačnega.

 

 

3. RIBI

 

Ženska v tem znamenju je zelo čustvena, seks pa je zanjo nekaj več kot le fizični kontakt z osebo. Seks jo pomirja in jo nahrani s pozitivno energijo. Če jo bo moški očaral in ga bo izbrala za svojega življenjskega sopotnika, se mu bo popolnoma predala z dušo in telesom. Moški mora biti do nje pozoren, nežen in jo bo znal razvajati. Če jo bo v življenju razočaral, mu še ene priložnosti ne bo dala zlahka.