7 stvari, ki jih moški PRVO opazi na ženski

Ni dekolte, niti zadnjica!
Ključne besede:
   ženske    moški    zmenki    videz    karizma    opazovanje

Zunanji videz je pomemben, a še zdaleč ni vse. Karizma in osebnost sta tisti, ki pri ljudeh vzbudita pozornost in če ju imate ste tako rečeno že zmagali. 

 

1. LASJE

 

Moški najprej na ženski opazi lase. Radi imajo žensko, ki ima čimbolj naravne in čim manj barvane. Lasje, ki so zdravi in sijoči, brez odvečni preparatov so nekaj, kar bo njegov pogled pritegnilo takoj. Nič hudega ni, če imate kdaj razmršeno pričesko, saj izgledate bolj naravno, kot takrat, ko so vaši lasje polikani in kot iz škatlice. 

 

 

2. PRISTEN NASMEH

 

Smejalne gubice na obrazu sporočajo, da ste sproščena in zabavna oseba, ki živi pozitivno. Če se radi smejete in sprostite s smehom je to en velik plus - noben moški ne želi zraven sebe imeti ''limone.''

 

 

3. ŠTEVILO PRIJATELJEV

 

Moški pri ženskah ne vidijo radi, če ima preveliko družbo, saj jih to zaustavi, da bi sploh do nje pristopili. Prav tako ni dobro, da je ženska navezana le na enega prijatelja, saj sporoča s tem, da ni preveč družabna. Najbolje je imeti dva - tri prijatelje, ki so vredni zaupanja in je z njimi lahko takšna kot je - brez pretvarjanja.

 

 

4. BARVA GLASU

 

Študije so pokazale, da imajo moški pri ženskah raje nekoliko višji glas, kot pa preveč nizek in močan. To sedaj ne pomeni, da je preveč visok in piskajoč, ampak so imeli v mislih predvsem glas igralke Kristen Bell. Kakorkoli že, ne trudite se oponašati visokega glasu, saj boste zveneli neumno in nikakor ne bo slišati zapeljivo. 

 

 

5. OBLIKA BOKOV

 

Če je vaš pas občutno manjši kot so vaši boki, je to velik plus. Široki boki pomenijo plodnost, hkrati pa velja postava v obliki peščene ure za najbolj privlačno.

 

 

6. OČI

 

Ljudje se velikokrat osredotočijo na oči, bolj kot na katerikoli drugi del telesa. Če boste svoje oči preveč poudarjali s črno barvico in jim dajali dramatičen videz, boste naredili večjo škodo kot korist. Privarčujete dramatičen videz za večerne izhode, čez dan pa bodite preprosti, naravni in sveži. Zapomnite si: Manj je več.

 

 

7. LAŽNI VIDEZ

 

Podaljšani lasje, umetni nohti, trepalnice, morda celo leče? A je res vse to potrebno, da se počuti ženska lepo? Verjemite, da tega moški ne marajo najbolj, zato ostanite zveste sami sebi in prisegajte na naraven videz ter bodite ponosne nase - to moški bolj opazi, kot pa vaše nove nohte ;)