LJUBEZENSKA NUMEROLOGIJA: Odkrijte, kdo je vaš idealni partner!

Izračunajte in ugotovite s kom se najbolje ujamete
Ključne besede:
   numerologija    partnerstvo    ljubezen    ujemanje    par

Obstajajo zveze, ki kljub trudu obeh partnerjev ne uspevajo. Kot bi nekaj manjkalo, ali pa so prevelike razlike v osebnosti, da bi odnos lahko obstal. Mogoče ste naleteli na osebo, ki ni kompatibilna z vašo osebno številko. Da ne boste tavali v temi ali se vezali z napačnimi ljudmi, vam predstavljamo numerološki vodič, ki vam bo pomagal pri iskanju pravega partnerja ali pa pomagal odkriti napake vašem odnosu.

 

Izračunajte svojo in partnerjevo številko

 

Da bi vedela, če sta si usojena, vama je dovolj samo tvoj in partnerjev datum rojstva. Vaša osebna številka je ključ do uspešne zveze, a le če izračunate, koliko sta s partnerjem kompatibilna. Enostavno seštejete številke v datumu vašega rojstva ter jih pretvorite v eno število, ki je vaše osebno. Enako naredite s partnerjevim.

Da poenostavimo. Če je vaš rojstni datum 23. 1. 1982, morate sešteti števke dneva, meseca in leta ter jih pretvoriti v eno števko.

 

Mesec: 1

Dan: 2 + 3 = 5

Leto: 1 + 9 + 8 + 2 = 20, kar je 2 + 0 = 2

 

Nato vse seštejte: 1 + 5 + 2 = 8. Torej je vaša osebna številka 8. Naslednji korak je, da enako naredite s partnerjevim datumom rojstva, oziroma osebe, v katero ste zaljubljeni. Izračunajte še njeno ali njegovo osebno številko. Ko to naredite, poglejte spodnje opise posameznih številk, ki vam bodo povedali, če sta sorodni duši v numerološkem skladju. 

 

 

ŠTEVILKA 1 - ODLIČEN LJUBIMEC

 

Ste zelo uporniški in trmasti, zato ste pri izbiri partnerjev na trenutke malce preveč izbirčni. Ste rojeni vodja, v življenju ste kreativni in ambiciozni. Imate zelo veliko samozavesti in ste odličen ljubimec. Do svojega partnerja znate biti posesivni, a hkrati tudi zaščitniški. Osebo, katero ljubite, se oklepate in je ne želite izgubiti - zelo radi pa se z njo tudi ponašate oz. se v javnosti z njo radi pokažete.

 

Romantična zveza: Najbolj se boste ujeli s partnerji pod številko 2, 4 in 7. Pri dvojki vas privlači njihova nežnost, toplina in dobrodušnost, pri štirici pa njihova nepredvidljivost.

 

 

ŠTEVILKA 2 - VEČNI ROMANTIK

 

Ste izredno romantična duša in zelo radi sanjarite. Vaša odlika je, da ste značajsko zelo miroljubni in diplomatski. Ste strpni, sočutni in ljubeznivi. V zvezah se znate dobro prilagoditi, zato ste ugodni za življenje v dvoje. V ljubezni ste topli, potrebujete pa tudi, da se vam partner večkrat dokaže, saj se tako počutite ljubljene. Cenite zvestobo, iskrenost in ob sebi potrebujete nekoga, ki bo razumel vaše spremembe v razpoloženju in trenutke, ko ste preobčutljivi.

 

Romantična zveza: Enica bi bila prava za vas, saj bi vam ta oseba krepila samozavest, odlično pa bi se ujeli tudi s sedmico.

 

ŠTEVILKA 3 - ISKALEC IDEALNE LJUBEZNI

 

Vas krasi optimizem in velikodušnost. Ste dobronamerni, gostoljubni in znate uživati v lepih stvareh. Ste tudi duhoviti, sočutni in prav lahko se je zaljubiti v vas. Ob sebi potrebujete partnerja, ki vas bo pomiril in vam nudil varnost. V ljubezni ste včasih zelo občutljivi. Ste v večnem iskanju idealnega partnerja, zato se prav lahko zgodi, da jih večkrat zamenjate.

 

Romantična zveza: Ujeli bi se z osebo pod številko 6, ki bi vam nudila veliko ljubezni, hkrati pa tudi svobode. Dobro pa bi se ujeli tudi s številko 8 in 9.

 

 

ŠTEVILKA 4 - TEŽKO SE NAVEŽETE

 

Ste neodvisna oseba, ki ljubi in ceni svobodo. Ste domišljavi in originalni, a zaradi svoje zanimive osebnosti priljubljeni v vsaki družbi. O vsem ste poučeni, imate dober smisel za humor, radi pa imate tudi ljudi okoli sebe. V ljubezni ste pogosto nepredvidljivi in se težko vežete za daljši čas, ker hitro najdete na partnerju kakšno napako. Preden se z nekom ustalite, date čez kar precej ljubezenske drame.

 

 

Romantična zveza: Odlično bi se ujeli s številko 1 zaradi podobnega entuziastičnega duha in tudi z osebo pod številko 7.

 

ŠTEVILKA 5 - SKRIVALEC ČUSTEV

 

Ste komunikativni, odlikuje vas iznajdljivost, spretnost in hitrost. Ste kreativni, pristno šarmantni in zabavni. Obožujete zabave, potovanja in stvari, kjer lahko odklopite glavo. V ljubezenski odnosih ste pogosto nesproščeni, saj ste nagnjeni k racionaliziranju, težko pa se osebi tudi odprete. Hitro se prepustite zapeljevanju, prav tako pa ste uspešni tudi takrat, ko zapeljujete sami. 

 

Romantična zveza: Uspešno zvezo bi si lahko ustvarili z enicami in šesticami.

 

 

ŠTEVILKA 6 - LJUBEZEN POSTAVLJATE NA PRVO MESTO

 

Po srcu ste pravi umetnik, krasi pa vas bujna domišljija, dobra osebnost in to, da znate biti popustljivi ter tolerantni. Ravno to vas postavlja na vrh najbolj zaželenih ljubezenskih partnerjev. Večino časa ste umirjeni, ljubezen pa imate na prvem mestu. Ko se zaljubite, se zaljubite močno, vedno pa ste v iskanju sorodne duše. Brez ljubezni niste pomirjeni, zato boste iskali toliko časa, dokler ne najdete pravega partnerja. 

 

Romantična zveza: Oseba pod številko 3 vam bo nudila želeno varnost, z njo pa bo tudi komunikacija dobra. Dobro se boste ujeli s številko 5, s katero boste imeli vznemirljivo življenje.

 

ŠTEVILKA 7 - PARTNER VAM POMENI VSE

 

Ste oseba z bujno domišljijo in ste pogosto tudi zelo duhoviti. Ste razumni, tolerantni in znate biti tudi popustljivi. Kot oseba ste občutljivi, zato vas ni težko prizadeti. Po razhodu si težko opomorete, saj potem potrebujete veliko časa, da se odločite za novo zvezo. V ljubezni znate biti nežni, romantični, čustveni in bi za partnerja naredili vse. Imate odlično intuicijo, pogosto pa izberete napačnega partnerja. 

 

Romantična zveza: Ljubezensko srečo lahko ustvarite z osebami rojenimi v številki 1 in 2, saj se boste z njimi na čustveni ravni najbolje povezali.

 

ŠTEVILKA 8 - V LJUBEZNI STOPATE PREVIDNO

 

Ste zelo praktični, a hkrati zelo realni. Nimate nerealnih ciljev, zato ste vedno previdni in sistematični. Strpnost in samokontrola sta vaši dobri lastnosti. Imate zelo analitičen um, v ljubezni pa ste previdni - včasih celo preveč. Strah vas je, da vas bo partner v zvezi prizadel, zato ga iščete dolgo in previdno, preden spoznate, da je tisti pravi. V ljubezni iščete varnost, predvsem pa zvezo, ki bo odgovorna in trajna. 

 

Romantična zveza: Najbolj vam odgovarjajo partnerji, ki so rojeni v številki 3 in 9. Trojke so praktične, devetke pa vam odgovarjajo zaradi energije.

 

ŠTEVILKA 9 - VELIKI OSVAJALEC

 

Vaša narava je strastna in energična, po drugi strani pa ste zelo trmasti in eksplozivni. Ste iskreni, direktni in ne prenesete okolišenja. Psihično ste močni, imate pa tudi zelo izražen libido. Kadar se zaljubite, popolnoma izgubite glavo. Osvajate direktno in ste pri tem šarmantni, ne glede na spol. Tako ženske, kot tudi moški rojeni pod številko 9 ste nagnjeni k temu, da se hitro zaljubite in bi naredili vse, da želeno osebo tudi osvojite.

 

Romantična zveza: S številko 3 in 5 bi se ujeli odlično, saj se z njimi dopolnjujete, pa tudi 6 in 8 bi bile izvrstne saj vas pomirjajo.