Kaj pove vaša najljubša barva o vašem seksualnem življenju?

Tudi tiste, ki rade nosite belo, niste tako nedolžne
Ključne besede:
   barva    pomen    vpliv    perilo    seks

Barve so tiste, ki o človeku povedo marsikaj, sploh kadar govorimo o barvi spodnjega perila. Ženske so namreč tiste, ki na spodnje perilo dajo večji poudarek in prav tako njegovo barvo. Tiste klasične najraje posežejo po črnih in rjavih tonih, medtem, ko tiste malce bolj divje rade večkrat nase oblečejo rdečo. Kaj pa ostale barve?

 

Katero spodnje perilo pa vi najraje nosite?

 

 

ORANŽNA - V postelji nimate zadržkov in radi pokažete kaj znate. Med rjuhe bi skočili tudi za eno noč in ničesar obžalovali. Hitro se vživite tudi v igranje drugih oseb in tako še bolj popestrite posteljne urice. Ob sebi imate radi nekoga, ki ima vajeti v rokah in bo znal voditi stvari.

 

 

RDEČA -  Zavedate se, da ste privlačni ter znate ugoditi partnerju. Ni vas sram pokazati, kaj želite, pa čeprav se sliši še tako bizarno. Ste izredno seksapilna in čutna oseba, ki je v postelji pravi ogenj. Nežnost imate sicer radi, a ste zagotovo bolj za divji in energičen seks. 

 

 

 

 

 

RUMENA - Za svoje ljubezensko življenje imate izredno visoka pričakovanja. Ko spoznate osebo, ki vam je všeč, si takoj ustvarite sliko, kako bi izgledal seks z njim. Znate biti zelo čudaški, a po drugi strani izredno romantični. Ker imate visoka pričakovanja, mora biti partner do vas izredno pozoren, da ugodi vašim željam.

 

 

ZELENA - Glede ljubezni ste včasih malce nesigurni vase, zato imate nekaj težav tudi v spolnem življenju. Ogromno vam pomeni, da vas partner hvali, vas vidi, kot osebo, ki je privlačna ter vam to tudi pove. Ko se sprostite, želite v postelji nekoga, ki je glasen in točno ve, kaj dela.

 

 

 

 

 

SIVA -  Niste ravno oseba, ki bi se po seksu ''crkljala'' in se predajala neskončnim nežnostim. Ko je seksa enkrat konec, ga je konec in začnete naprej s stvarmi, ki jih morate dokončati. Obožujete hiter seks, ki pa mora biti intenziven in seveda dober. Ste kar zahtevni in včasih s svojim razmišljanjem prestrašite partnerja.

 

 

VIJOLIČNA - Ste zelo posebna oseba, ki ima močan spolni nagon. Ste strastni in včasih znate v postelji presenetiti s stvarmi, ki vas dobesedno odnesejo v drugi svet. Upate si vse in poskrbite, da vas partner še dolgo ne bo pozabil in bo vedno znova hotel še.

 

 

 

 

ROZA - Ste zelo specifični in izbirčni pri izbiri partnerjev, zato rabite kar nekaj časa, da spoznate pravega. Seks za eno noč ni na vašem meniju, saj se raje predajate strastem z osebo, ki vam nekaj pomeni. Takrat boste izredno predani in zagotovo bo čutiti strast z obeh strani.

 

 

RJAVA - Ste bolj jutranji tip človeka za seks, prav tako pa uživate v lenobi, jutranjem objemanju in poležavanju s partnerjem. Radi se predate počasi in z užitkom, kot pa hitro in na grobo. Radi imate nad sabo nekoga, ki vas bo vodil ter vas razvajal.

 

 

 

 

 

 

ČRNA - Ženske, ki nosite črno, ste tiste, ki rade dražite in imate rade, da drugi dražijo vas. Nimate težav, če bi v postelji uporabili erotične igrače. Radi imate dolgo predigro, a le z osebo, ki vas privlači tako vizualno kot karakterno. Kadar se počutite v svojem črnem perilu seksi, ga najraje ne bi slekli. 

 

 

 

MODRA - Radi se prepuščate toku in ljubite spontanost - tudi v postelji. Radi imate sladek in nežen seks, vendar ste odprti tudi za preizkušanje novih stvari. Včasih imate zadržke, da bi se pred partnerjem popolnoma slekli, a se kmalu sprostite ...

 

 

 

 

BELA - Sami pri sebi mislite, da ste nežna oseba, ki pa je predvsem nedolžna, a veste, da ni čisto tako. Ko pride čas za posteljne aktivnosti se iz angela prelevite v pravega hudička. Radi pokažete svojo dominantno stran. Ko ste hladni, ste hladni, ko pa se v vas prebudi ogenj takrat ga ni moč pogasiti.