POGLED V PRIHODNOST: Kaj vam sporočajo linije na vaši dlani?

Hitro pokukajte v vašo dlan in preverite, kaj vas čaka!
Ključne besede:
   dlan    prihodnost    branje    pomen    roka

Vaše dlani vam sporočajo marsikaj in če jim namenite nekaj pozornosti, boste lahko videli, kaj vam sporočajo. V naših dlaneh je baje zapisana prihodnost, zato hitro pokukajte vanje ter preverite, kaj vas čaka.

 

 

 

 

 

 

Merkurjev breg 

 

V življenju boste sklenili dobro kupčijo in imeli zelo dobre možnosti pri igrah na srečo. Čaka vas celo dediščina.

 

 

 

Sončni breg  

 

Lahko se zgodi, da vas bo sreča nenadoma zapustila, če jo ne cenite dovolj. Če imate na tem mestu prečne črte, lahko napovedujejo spletke in nemirno življenje.

 

 

 

Saturnov breg

 

Živeli boste mirno in skromno življenje. Skozi življenje boste potovali in bili pri tem nekoliko ravnodušni.

 

 

 

Jupiterjev breg

 

Lahko se boste lotili velike dobrodelnosti ter jo vzeli zelo resno. Hrepeneli boste po višjih idealih in lahko vas prevzame častihlepje. 

 

 

 

Venerin breg

 

Če je ostro omejen, pomeni, da vas čaka veselje in predvsem priljubljenost pri mlajših ter starejših ljudeh. Če opazite, da je črta prekinjena z malimi črticami, pomeni prepire v zakonu.

 

 

 

Lunin breg

 

Veliko boste potovali, predvsem v tuje kraje in se včasih neprimerno obnašali. Če imate na Luninem hribu poševne črte ali madeže, to lahko pomeni, da vas čaka bolezen in osamljenost.

 

 

 

Linija sonca

 

Govori o vašem umetniškem talentu, slavi in uspehu. Če ni prekinjena, pomeni, da vas v življenju čaka bogastvo in sreča.

 

 

Linija srca

 

Linija, ki ima prednost branja in je na desni strani vaše dlani. Če je prekinjena pomeni, da ste razpeti med neodvisnostjo in resno ljubezensko zvezo. Če jo imate neizrazito, pa pomeni, da ste nagnjeni k spogledovanju.

 

Če se te linije nagibajo bolj spodaj vaše dlani pomeni, da ste imeli v preteklosti kar nekaj čustvenih pretresov in bili v ljubezni večkrat razočarani.

 

Če se linija ne vidi dobro, označuje vašo čustveno nestabilnost.

 

Če imate srčno linijo nekoliko bolj temno, pomeni, da ste nekoliko melanholični.

 

Če spadate med romantike, se linija zaključi med kazalcem in srednjim prstom. Če se zaključi pod srednjim prstom pa pomeni, da imate v sebi ogromno čustev, ki jih zadržujete in bi morala slej ko prej na plano.

 

Domov | Ekipa | Združenje Radio2 | Program
Kontakt | Pogoji uporabe | Frekvence | Raba piškotkov | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del

Copyright © 2017 Radio 2