Oskarji: Zvezdnice, ki so na rdeči preprogi blestele!

Igralko Emmo Stone so označili za najlepše oblečeno
Ključne besede:
   oskarji    rdeča preproga    zvezdnice    obleke    najlepše

Oskarji zagotovo veljajo za eno najbolj prestižnih dogodkov v Los Angelesu in temu primerno se je seveda treba tudi obleči. Na rdeči preprogi se tako zvrsti ogromno zvezdnikov, ki želijo blesteti ter se pokazati v svoji najboljši luči. Zagotovo največ poudarka na obleko dajo ravno ženske pripadnice in letos jim je to zopet uspelo. Nekatere so blestele bolj, druge manj.

 

Skoraj vsako leto kraljujejo dolge obleke in tudi letos ni bilo nič drugače. Poudarek je bil predvsem na zlatih, bež, srebrnih in belih tonih ter s čim manj nakita. 

 

 

 

TOP 5 oblečenih zvezdnic Oskarjev:

 

 

 

Emma Stone je prejela kipec za najboljšo žensko vlogo v filmu Dežela La La, ki je prejel kar 6 Oskarjev. Na rdeči preprogi je navduševala v zlati dolgi obleki z resicami, znamke Givency Haute Couture in temu primerno pričesko. 

 

 

 

Halle Berry je podelila Oskarja za najboljšo režijo in na rdeči preprogi osupnila. Pri svojih 50. letih izgleda naravnost fantastično.

 

 

 

 

Jessica Biel in njen spremljevalec Justin Timberlake sta bila prav tako fascinantna. Zlata dolga obleka je pokazala, da ima igralka zavidanja vredno postavo.

 

 

 

 

Chrissy Teigen je nosila dolgo belo obleko z bleščicami, modnega kreatorja Zuhaira Murada. 

 

 

 

Jennifer Aniston je blestela v dolgi črni obleki ter dokazala, da lahko tudi po 40. letu izgledaš fenomenalno.

 

 

 

Fotogalerija: Najlepše oblečene zvezdnice na rdeči preprogi (15 slik)

Oglejte si galerijo slik
Viola Davis