Datum vašega rojstva lahko vpliva na vašo postavo!

Seštej in preveri!
Ključne besede:
   datum rojstva    številke    postava    telo    kilogrami

Primer: Če ste rojeni: 23.12.1962, izračunate tako: 2 + 3 + 1 + 2 +1 + 9 + 6 + 2 = 26. Sedaj morate dobiti enomestno številko, zato seštejte še tole 2 + 6 = 8. Vaša številka za odkrivanje vaše postave je številka 8.

 

 

Številka 1

 

 

Ste oseba, ki je zelo aktivna in le redko se zgodi, da imate težave s kilogrami. Po večini spadate med tiste, ki imajo vitko postavo in ste nanjo ponosni.

 

 

Številka 2

 

 

Radi uživate dobro hrano in radi dobro jeste, zato se lahko zgodi, da se kaj hitro zredite. Začnete posegati po raznoraznih dietah, ki pa niso vedno najbolj učinkovite. Nato začne stradati, da bi čimprej izgubili kilograme, v resnici pa bi bilo bolje, da bi se več gibali in le zmanjšali nažiranje v večernih urah.

 

 

Številka 3

 

 

Ste oseba, ki se rada obremenjuje z vsem, tudi s tistim, za kar se vam ni treba. To zna biti glavni razlog, da se kilogrami nabirajo, ker ste večino časa v stresu, ki si ga povzročate sami. Zaradi tega, stalno nekaj grickate, saj se potem počutite bolje, hrana pa vam daje uteho.

 

 

Številka 4

 

 

Pod številko 4 se največkrat skriva oseba, ki ni najbolj zadovoljna s tistim kar počne v življenju, hrana pa ji je zato v veliko tolažbo. Če ste tudi vi taki, je vaše telo v dneh, ko ste slabe volje, najbolj dovzetno za pridobivanje kilogramov. Da bi se to nehalo, morate začeti v življenju početi tisto, kar vas veseli.

 

 

Številka 5

 

 

Če imate številko 5 in živite življenje s ''polnimi pljuči'' ter v njem uživate, potem ni straha za debelost, saj ste po večini vitki. Če pa ste nasprotje napisanega, potem vas številka na tehtnici lahko razžalosti.

 

 

Številka 6

 

 

Če je vaša številka 6, potem ste pravi srečnež, saj se lahko pohvalite s proporcionalnim telesom, lepih in zapeljivih oblin, ki jim mnogi zavidajo.

 

 

Številka 7

 

 

Če je v vašem ljubezenskem življenju vse v najlepšem redu, potem nimate težav s kilogrami in vzdrževanjem vitke linije. Ko pa so na obzorju težave, potem začnete posegati po prepovedani hrani, ki je predvsem sladka, mastna in kalorična. To vam povzroča nabiranje sala okoli trebuha.

 

 

Številka 8

 

 

Tudi pri ljudeh s številko 8 je vse odivsno od tega, kako se znajo soočati s težavami v življenju. Če vas kdo užali glede izgleda vaše postave, se lahko hitro razjezite in celo zamerite. To vam je dobra motivacija, da skrbite za postavo in niste deležni kritik, saj vam je pomembno, da izgledate privlačno.

 

 

Številka 9

 

 

Pod številko 9 pa so ljudje, ki so po večini nesrečni in se s svojo težo obremenjujejo. Zaradi tega se znate še bolj rediti, zato dosti časa posvetite temu, kako bi shujšali. Ker nimate volje, vam je hujšanje mučno, raznorazne diete pa vam ''smrdijo'' in vas spravljajo v slabo voljo.