5 ženskih nepopolnosti, ki jih moški obožujejo!

Ne verjemite vsemu, kar vidite na naslovnicah revij
Ključne besede:
   ženska    videz    nepopolnost    drugačnost    unikatnost    moški

Zagotovo ste že slišali rek, da imajo vsake oči svojega malarja, kar bi pomenilo, da vas drugi vidijo drugače, kot vidite sami sebe. Se pravi, da vse tiste napake, ki vas tako zelo motijo, sploh niso napake, ampak male nepravilnosti, ki vas delajo unikatne in popolne. Moški, to pri vas obožujejo in če boste to znale ''nositi'' ste na pravi poti. 

 

1. Zaobljen trebuh

 

Vsaka ženska sanja o postavi, ki jo imajo svetovno znane manekene, igralke in pevke ter si želi, da bi tudi njen trebuh izgledal tako izklesano in ravno kot je njihov. No, naj vas potolažimo, da trebuh v moških očeh ne predstavlja nekaj, kar mora biti ravno kot deska in izklesano. Malce večji trebušček bo zagotovo všeč večini moških in tudi, če imate nekaj oblin več, se ne sekirajte, ampak jih ponosno pokažite. 

 

 

2. Nepravilen nos

 

Kakšen pa je sploh pravilen nos? Nikjer ne piše o njegovi pravilnosti oblike, a mediji, ki nas vsakodnevno ''posiljujejo'' s popolnim ženskim videzom, naredijo točno to, da v ženskah prebudijo željo po popolnosti. Nato se obremenjujejo z obliko svojega nosu, saj je drugačen, kot na tisti zapeljivi zvezdnici, ki je že tako vsa popolna. Veliko stvari, med drugim tudi vaš nos je nekaj, kar opazite samo vi in če tega ne omenjate naglas, ne bo nihče opazil napake, ki se vam zdi ogromna. Moški so celo priznali, da jim je všeč malce zakrivljen nos, ki žensko naredi še bolj simpatično.

 

3. Razmik med sprednjimi zobmi

 

 

Nepopolnost, kamor uvrščajo tudi razmik med zobmi, pa je nekaj, kar vse bolj velja za popolnost. Unikatnost, ki je nima ravno vsak človek, ga naredi še bolj privlačnega in to na svojevrsten način. Le spomnite se zvezdnic, ki slovijo po razmiku med zobmi: Lara Stone, Madonna, Vanessa Paradis in še kakšna bi se našla. 

Sprejmite to kot del sebe in kot lastnost, ki vas dela posebne.

 

4. Majhne prsi

 

Čeprav večina moških sanja o ženski z velikim bujnim oprsjem, pa se jim majhne prsi ne zdijo nič manj privlačne. Številne ankete so pokazale, da se številnim moškim majhno oprsje zdi nadvse seksi, zlasti z odprtim dekoltejem, ali če ženske ne nosi nedrčka - kar je pri večjem oprsju težje izvedljivo, saj vse skupaj izgleda nekoliko ''povešeno.''

 

 

5. ''Zanemarjen'' videz

 

Ne jemljite tega dobesedno, ampak gre za nekoliko bolj sproščen videz, ki ga ženska nosi in da z njim vedeti, da se v svoji koži počuti odlično. Razmršena pričeska, okrušen lak na nohtih, nenaličenost in razvlečena trenirka, so tudi v moških očeh še kako seksi. Ženska na ta način izgleda bolj sproščeno in neobremenjujoče, kot pa tista, ki ne bi nikoli v življenju stopila med ljudi brez ''fasade'' na obrazu.