Za zmagovalko Miss Universe razglasili napačno lepotico

Lepotni izbor, ki ga ne bomo pozabili
Ključne besede:
   miss universe    viralno    video    napaka

Na tekmovanju za najlepšo razglasili napačno misico!

Na izboru Miss Universe so si dovolili napako, ki je svet še dolgo ne bo pozabil: za zmagovalko so razglasili napačno lepotico!

 

 

Voditelj prireditve Steve Harvey je namreč po pomoti za najlepšo razglasil Kolumbijko Ariadno Gutierrez, a je njeno zmagoslavje trajalo le dve minuti. Med mahanjem publiki s solzami sreče v očeh je voditelj gledalce šokiral z objavo, da je prišlo do napake: Kolumbijka je prva spremljevalka, nova Miss Universe pa je Filipinka Pia Alonzo Wurtzbach.

 

 

Kolumbijka je napako sprejela s ponosno dvignjejo glavo in zmagovalki čestitala, zaradi česar je osvojila srca ljudi po vsem svetu. Še bolj pa se jim je prikupila Miss Universe Slovenija, Ana Haložan, ki je kljub hudim zdravstvenim težavam dobila priložnost, da se stopi na oder glamurozne prireditve.

 

 

Ana je morala sodelovanje na tekmovanju odpovedati po tem, ko je zaradi udarca v glavo polovica njejega obraza postala paralizirana. Organizatorji so ji kljub temu izpolnili sanje: v čudoviti rdeči obleki je stopila na oder, zbrana publika pa ji je namenila stoječe ovacije.