Preštej kalorije in osvoji 4-tedenski paket za hujšanje

Veš, koliko kalorij ima tvoje kosilo ali večerja?

 

PREŠTEJ KALORIJE IN OSVOJI 4- TEDENSKI PAKET ZA UČINKOVITO HUJŠANJE

 

Kaj so kalorije? To so tiste živalice, ki živijo v tvoji omari in ti vsak mesec malo zožajo hlače!
Na Radiu 2 bomo kalorije spravili pod strog nadzor!


Preštej kalorije in osvoji 4-tedenski paket za učinkovito hujšanje NUPO. Da pred novim letom ne bo panike!

KAKO SODELUJEŠ? Prijavi se s ključno besedo "kalorije", na 030 200 500. Če te pokličemo, moraš ugotoviti, katera kombinacija jedi ima več kalorij. Če pravilno ugotoviš, greš v žreb za 4-tedenski pakate za učinkovito hujšanje!

 

Paket za hujšanje podarja NUPO - za znižanje telesne teže na zdrav način

 

Dieta, ki ji je lahko slediti in ki omogoča hitro ter zdravo hujšanje.
Dieta, pri kateri se vsi vaši dnevni obroki nadomestijo s 6 Nupo dietnimi obroki (shaki, juhami ali ovsenimi kašami).
Dieta, ki vam zagotavlja vnos približno 800 kalorij na dan.
Dieta, ki vam zagotavlja vsa pomembna hranila, ki jih vaše telo potrebuje.
Obroki, ki jih lahko pripravite hitro in enostavno ter vzamete s seboj, kamorkoli greste.
Dieta, ki je med Danci najbolj priljubljena že več kot 40 let.

Nupo dieta je zelo nizkokalorična dieta, pri kateri spijete 6 shakov na dan. Dieta vam zagotavlja vsa potrebna hranila, hkrati pa skrbi, da je vaš dnevni vnos kalorij nižji od 800 kcal.

Več preberi tudi na www.nupo.si 

 

Kako deluje?

Če zaužijete manj kalorij, kot jih v določenem obdobju porabi vaše telo, boste začeli izgubljati odvečne kilograme. Z Nupo dieto zaužijete približno 800 kalorij na dan, kar je veliko manj, kot vaše telo porabi tekom dneva. Posledično boste izgubili odvečne kilograme. Ne gre za čarovnijo.

Ogljikovi hidrati so za telo primarni vir energije, vendar z Nupo dietnimi izdelki prejmete največ 50 gramov ogljikovih hidratov na dan, zato telo prisilite, da poišče alternativni vir energije. Po prvih 1-2 dneh bodo zaloge ogljikovih hidratov v telesu pošle, kar pomeni, da bo telo za pridobivanje energije začelo uporabljati maščobe. Telo bo začelo razgrajevati shranjene maščobe in ustvarjati ketone, ki se nato uporabijo kot vir energije. Ko se to zgodi, je telo v stanju »ketoze«, ki je naravno stanje, za katerega so značilni razmeroma nizka, vendar stabilna raven sladkorja v krvi, visoka vsebnost ketonov v krvi in pospešeno izgorevanje maščob.

Ketoza vpliva na apetit in zmanjšuje občutek lakote, kar je verjetno eden od razlogov, da so mnogi po nekaj dneh Nupo diete kljub manjšemu energijskemu vnosu manj lačni. Ko je vnos ogljikovih hidratov omejen in je vaše telo v stanju ketoze, je, če jeste v skladu z običajno nizkokalorično dieto, morda težko zaužiti priporočeno količino vitaminov in mineralov. Nupo dieta vam zagotavlja vsa pomembna hranila, vitamine in minerale, ki jih vaše telo potrebuje med hujšanjem. Svoje dnevne obroke zamenjajte s 6 Nupo dietnimi izdelki na dan – in hitro boste videli in občutili rezultate!

PREBERI TUDI NUPO BROŠURO: https://nupo.com/si/wp-content/uploads/sites/52/2022/10/nupo-brosura-za-koncne-uporabnike.pdf

 

 

Pravila nagradne igre