Nevesta hrvaškega pevca Petra Graša presenetila z izbiro poročne obleke - izbrala zanimiv stil

Petar Grašo je končno dahnil usodni ''da!''
Ključne besede:
   Petar Grašo    pevec    Hana    poroka    obleka    Hrvaška    glasbenik

Priljubljeni hrvaški glasbenik Petar Grašo (45) in njegova izvoljenka Hana Huljić (31) sta v soboto dahnila usodni da. Hrvaški mediji so ju spremljali ves čas, najbolj pa so bili navdušeni nad nevestino izbiro obleke. 

 

Prelepa nevesta je izbrala zanimiv kroj obleke, ki je na prvi pogled spominjal na moški suknjič, nosila pa je tudi bele visoke rokavice, na glavi pa je imela pajčolan. Pričesko je imela v stilu 50-ih let, na obrazu pa širok nasmeh, ki je bil potrditev, da je presrečna.

 

Foto: Miroslav Lelas / PIXSELL.

 

Čeprav je bil Petar kar 24 let v razmerju s pevko Danijelo, pa mu je po razhodu z njo, kaj hitro tla pod nogami spodnesla 31-letna Hana. Zaljubljeni par je na poroki žarel in prav nič se nista branila fotografov, ki so jima sledili na vsakem koraku.

 

 

Ko so svatje prispeli do restavracije, kjer se je naprej odvijalo poročno slavje, pa smo med njimi opazili tudi slovenskega kuharskega mojstra, Chefa Tomaža Kavčiča. S svojo partnerko je stopil ven iz avta, kjer sta sedela tudi mladoporočenca - po poročanju medijev naj bi bil Tomaž poročna priča Petra Graša.

 

Kako vesel pa je Petar, da se je končno poročil, pa pričajo tudi fotografije na njegovem Facebook profilu, ki jih je objavil le nekaj ur po poroki.