Slika iz leta 1982 razkriva, kaj vas čaka v prihodnosti

Ste najprej zagledali lobanjo ali žensko pred ogledalom?
Ključne besede:
   prihodnost    slika    ženska    lobanja    ogledalo    osebnost    lastnosti    psihotest

Sliko je leta 1892 narisal Charles Alan Gilbert in je velja danes za eno najboljših iluzij za človeško psiho. Na sliki lahko opazite dve podobi, in sicer lobanjo ali pa žensko pred ogledalom. Tista podoba, ki vam najprej pade v oči razkriva o vas in vaši prihodnosti marsikaj. Preverite!

 

 

Če ste najprej zagledali LOBANJO:

 

Ste oseba, ki je svobodomiselna, sproščena, strastna in zelo močna. Čeprav običajno lobanjo povezujejo s smrtjo in nečim slabim, v tem primeru ni tako. Če ste jo na sliki zagledali najprej, to pokaže, da ste neustrašni in imate vse karakteristike, ki jih ima dober vodja. Znate preživeti težke trenutke in iz njih izvleči le tisto najboljše, kar vam v življenju nato pride prav. 

 

Z nogami stojite trdno na tleh, saj se zavedate, da v življenju nič ne pride čez noč, ampak ste za to pripravljeni tudi garati. Ste oseba, ki ceni trenutke, ko je lahko sama in se na ta način dodobra sprosti. Vaša šibka točka je to, da prevečkrat strmite k stvarem, ki si jih ne morete privoščiti, kar v vas povzroči slabo voljo.

 

Kaj vas čaka v prihodnosti? Lobanja nakazuje na to, da morate čimprej začeti uresničevati svoje želje, da ne bo prepozno. Ne odlašajte z njimi in stopite iz udobja. Verjemite, da vam bo uspelo, le če boste k željam pristopili s srcem in pozitivnimi mislimi. 

 

Če ste najprej zagledali ŽENSKO PRED OGLEDALOM:

 

Beseda, ki vas opiše je: romantičen. Ste oseba, ki je včasih malce zasanjana in živi v oblakih. Imate zelo močno domišljijo, ki vas vodi skozi življenje in vam včasih celo pomaga premagovati ovire. Včasih se zgodi, da za določene stvari nimate dovolj samozavesti in zaupanja vase ter postanete nekoliko pesimistični. Imate slabo lastnost, da si slabe stvari zapomnite, dobre pa čez noč pozabite. Radi analizirate dogajanje okoli sebe in imate vse pod kontrolo.

 

Ste zelo pedantni, radi imate umetnost in vse lepo okoli sebe. Vi ne poznate grdih stvari ali ljudi, saj v vsakemu najdete nekaj lepega. Z življenjem ste zadovoljni in vedno razmišljate o lepih stvareh, ki vas spravljajo v dobro voljo. 

 

Kaj vas čaka v prihodnosti? Ženska pred ogledalom nakazuje, da boste kmalu doživeli nekaj, kar že dolgo čakate ali opazujete. Čeprav imate včasih premalo samozavesti, je zdaj čas, da storite drugače in tvegate. Ne bojte se, kajti na koncu boste obžalovali, če tega ne boste storili. Nagrada, ki vas čaka je neprecenljiva - pogumno!