11 LASTNOSTI LJUDI, KI OBOŽUJEJO MAČKE: So raje samski ali v razmerju?

SVETOVNI DAN MAČK: Pravijo, da so ljudje, ki imajo mačko večkrat samski, kot pa v razmerju
Ključne besede:
   mačka    hišni ljubljenček    karakter    osebnost    svetovni dan mačk    žival    ljubezen

Danes, 8. avgusta je uradno svetovni dan mačk, zato ne zanemarite svojega hišnega ljubljenčka in ga razvajajte še bolj, kot ga običajno. Psiholog z Univerze v Teksasu Sam Gosling je nekaj časa nazaj opravil spletno raziskavo in se dokopal do zanimivih rezultatov, kakšni naj bi bili ljudje, ki imajo radi mačke.

 

Če spadate tudi vi med velikega ljubitelja mačk ali jih imate celo doma, potem preverite, kaj to pove o vas: 

 

Ste bolj čustveni - čustev ne skrivate in jih vedno pokažete pred vsemi. Bodisi, ko jokate, se jezite ali se smejite.

 

Imate bujno domišljijo - vaša domišljija je tako velika, razgibana in neverjetna, da bi lahko pisali knjige ali režirali filme.

 

Zanima vas veliko stvari, zato ste precej radovedni - zanima vas veliko stvari in vedno bi radi izvedeli čim več ali se naučili nečesa novega.

 

Po naravi ste bolj umetniški tip - to ne pomeni, da ravno slikate kot Piccaso, temveč tudi to, da ste bolj svobodni, odprtega duha, zasanjani, živite po svojih pravilih, imate neke posebne navade, ki vas delajo drugačne od ostalih.

 

 

Od partnerja si želite naklonjenosti - v razmerju znate biti prav tako svojeglavi, a če najdete pravega partnerja, ki vas bo poslušal in znal z vami živeti, potem ne bo težav. Obožujete, če je tudi on malce ''nor,'' kot ste vi in predvsem, da vam je naklonjen ter predan.

 

Odprti ste za novosti - ni vas strah preizkusiti nečesa novega, tudi, če stvari ne poznate. To vas le še bolj napolni z adrenalinom. 

 

Na trenutke imate precej nenavadne ideje - včasih na dan ''privlečete'' kakšno tako idejo, da se čudite sami sebi. Če se le odločite in zberete pogum, da jo tudi uresničite, vas to najbolj osreči.  

 

Radi uživate v samoti in cenite trenutke, ko je mir - vsakdo ima rad tišino in mir, vi pa še posebej. Prav nič vas ne moti, če lahko dan preživite v tišini, samoti in se prepuščate lenarjenju.

 

 

Velikokrat težko sledite navodilom in raje naredite po svoje - ne marate, da vam ukazujejo ali da morate nekaj narediti tako, kot so vam naročili. To vas precej utesnjuje, spravlja v stres in vam povzroči slabo voljo

 

Ste samostojni in svojeglavi - radi ste neodvisni in to vedno znova tudi pokažete. Hitro se osamosvojite in počnete stvari tako, kot paše vam. Nihče vam ne bo belil glave.

 

Vaš humor je precej ironičen in ga uporabljate inteligentno - imate poseben humor, ki ga razume le tisti, ki vas pozna že dolgo in je precej razgledan. Ne prodajate poceni šal.