KONCERT NA STREHI Z ALYO

Za fantastičen zaključek Dvojkine poletne patrulje

KONCERT NA STREHI Z ALYO
Za fantastičen zaključek Dvojkine poletne patrulje 

V torek, 31. avgusta 2021 ob 19.30 bomo za nepozaben zaključek Dvojkine poletne patrulje pripravili še KONCERT NA STREHI Z ALYO. Koncert bo na strehi AC Kondor v BTC-ju. 


Obeta se nam nepozaben večer v Alyjini družbi, na strehi Avto centra Kondor, ki ponuja super razgled in krasen ambient. Če želiš preživeti torkov večer z Radiem 2 in Alyo, se takoj prijavi. Če te pokličemo, sta 2  vstopnici za KONCERT NA STREHI tvoji: 

 

 

Vrača se najboljša in najbolj prijazna osvežitev v Ljubljani. Po vseh cestah v Ljubljani te lahko ujameta T-Roca Radia 2 in Avtohiše Kondor s prijazno ekipo in super osvežitvijo. 

Dobro glej na cesto in će opaziš Dvojkino poletno patruljo, nam potrobi in takoj te osvežimo :) 

Lahko pa nam tudi pišeš na info@radio2.si in poveš, kje naj te obišče Dvojkina poletna patrulja z osvežitvijo. 

 

Dvojkina poletna patrulja ima zate pripravljene BOGATE nagrade, ki jih podarjajo Borotalco Active in Borotalco Man, Nalakirajnohte.si, Costella, Testenine Lah, vozimo pa se v T-Rocih Avtohiše Kondor. 

 

BOROTALCO ACTIVE IN BOROTALCO MAN

Dezodoranti Borotalco Active s svojo inovativno tehnologijo Odor-Converter™ vsebujejo mikrokapsule, ki se aktivirajo ob potenju in gibanju ter sproščajo dodatno dišavo takrat, ko to najbolj potrebujete – s tem zagotavljajo neprestano svežino. Preizkušeno učinkovito delovanje tudi pri fizičnih obremenitvah. 0 % vsebnosti alkohola. Primerni za vse, najbolj pa ta napredna tehnologija s sproščanjem dodatne dišave pride prav pri povečanjem gibanju, športu, ko vemo da nas čaka stresen in naporen dan in potrebujemo zanesljiv dezodorant.

Inovativna tehnologija, na voljo v treh vonjih v obliki spreja ali roll ona:

  • Vonj cedre in limete. Sveže note cedre odpirajo pot sredici z vonjem po citrusih; sodobna preobleka prvotne esence Borotalca.
  • Vonj morske soli. Dišava, ki poživlja čute: sveža morska nota s poudarki talka, ki se zaključi v elegantnih notah po citrusih.
  • Vonj mandarine in neroli. Vonj agrumov in bergamotke v kombinaciji s srednjimi notami nerolija (cvetov pomarančevca), črnega čaja in belega cvetja

Borotalco Active:Bolj kot se potiš, bolj deluje!

 

Dezodoranti Men Absolute Extra Dry z Absolute TalQ™
NOVA linija izdelkov za moške Borotalco Absolute Extra Dry navdušuje s svojimi absolutnimi zmogljivostmi. Posebej razvita tehnologija Absolute TalQ™, ekskluzivna mešanica treh vpojnih, naravnih in mineralnih pudrov, ki zagotavljajo občutek popolnoma suhe in negovane kože v absolutno vseh situacijah.

Borotalco Men Absolute Extra Dry z 72-urno zaščito pred potenjem je na voljo v dveh vonjih: 

  • vonj ambre in 
  • edinstven vonj Borotalca.

0 % alkohola. Dermatološko testirano.

Dezodorant Men Absolute Invisible: za tiste, ki iščejo nežen občutek na koži, obstaja tudi tretja možnost, in sicer brez aluminija: NOVI Borotalco Men Absolute Invisible navdušuje z 48-urno zaščito pred potenjem.

S formulo, ki ne vsebuje aluminijevih soli, zagotavlja odsotnost neprijetnih vidnih madežev na oblačilih. Tretja dišava se imenuje Marine Scent in je izjemno osvežujoča. Dermatološko testirano, nudi prijeten občutek na koži.

Borotalco Man: potenje ne bo ustavilo tvojih strasti.

 

Za še več info: www.borotalco.si; @Borotalco.Slovenija

 

 

NALAKIRAJNOHTE.SI 

Spletna trgovina nalakirajnohte.si ima vse za lepe, negovane in zdrave nohte. Gele, lake, lučke, brusilnike, več kot 1000 izdelkov, ki jih hitro odpošljejo, tako da je paket tik-tak pri vas. Nikoli niso tečni, saj so nohti njihova strast J

Klikni na www.nalakirajnohte.si

 

COSTELLA 

Polnilnica Costelle se nahaja na obrobju ostankov pragozda, v občini Kostel. V osrčju neokrnjene narave doline Kolpe črpamo naravno mineralno vodo iz 100 m globoke vrtine. V nasprotju z drugimi vodami je naša mineralna voda nefiltrirana. Vodi ničesar ne dodajamo ali odvzemamo. Taka kot jo dobimo iz izvira je tudi ustekleničena. Celoten postopek polnjenja in kakovost vode redno preverjata Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje, hrano ter ostale priznane domače in mednarodne inštitucije. V polnilnici polnimo plastenke (0.5l, 1.5l), stekleno embalažo (0.25l in 0.75l) in galone (18.9l). Na trgu nastopamo z naslednjimi blagovnimi znamkami: naravna mineralna voda Costella, eCostella in vode različnih okusov.

Costella naravna mineralna voda je polnjena v steklenicah z značilno obliko. Ta oblika ima za območje iz katerega Costella izhaja velik kulturno zgodovinski pomen. Oblika Costelline steklenice predstavlja Kostelčanke, ki so v preteklosti s posebnimi posodami hodile k reki Kolpi po vodo. Le-to so nato na glavi prenašale do svojih vasi.

 

Klikni na www.costella.si

 

TESTENINE LAH 

Na Zgornji Polskavi, kjer že od davnega leta 1843 stoji stari mlin, najdete proizvodnjo domačih Lahovih testenin. Na kmetiji so desetletja nazaj začeli z vzrejo kokoši nesnic in proizvodnjo jajc, ko pa so se pojavili viški jajc se je porodila ideja o proizvodnji domačih testenin. Z veliko mero prilagajanja, odrekanja, potrpljenja predvsem pa ljubezni, jih danes najdete v skoraj vseh bolje založenih trgovinah in verigah kot so Spar, E.Leclerc, Tuš in Mecrator.

Pri Lahovih testeninah uporabljamo izključno sveža jajca in grobo moko vrste Durum, ki vsebuje več beljakovin za prave testenine.

Za blagovno znamko Lahove testenine se seskrivajo odlične testenine po tradicionalnih receptih naših babic. Te smo skozi leta skrbno dopolnjevali in po principih zdrave biološke prehrane prilagajali našim kupcem.

Ker želimo zadovoljiti tudi najzahtevnejše okuse in vegansko ozaveščene kupce naša ponudba vključuje tudi testenine iz polnozrnate pšenične moke brez jajc, testenine iz kraljice žit – pire, ter konopljine vsestransko čudežne rastline.

Proizvajamo tudi testenine z okusom paprike, špinače in dodatkom kurkume, katera deluje tudi kot naravni antibiotik.

 

Izdelujemo vse vse vrste jušnih testenin z jajci, korenčkove rezance, ozke jušne rezance, kmečke jušne široke rezance – odlični za pripravo špagetov, baby ribano kašico katero obožujejo majhni otroci, in mnogo več.

V lanskem letu so se Testenine Lah prebile tudi v Kanado. 

Nakupuj Testenine Lah na spletu tukaj

 

AVTOHIŠA KONDOR 

AC Kondor, pooblaščeni prodajalec in serviser VW osebnih in VW Gospodarskih vozil, smo tudi zastopnik podjetna Moon za sončne elektrarne, hranilnike energije in električne polnilnice.

Naša ponudba obsega vsa vozila znamke Volkswagen. Na šeststo kvadratnih metrih razstavnega salona si lahko ogledate najnovejše modele osebnih in gospodarskih vozil.

V AC Kondorju želimo zagotoviti izjemno zadovoljstvo na področju mobilnosti naših strank. Prijazno in strokovno svetujemo pri nakupu ali vzdrževanju vozila. Na sam vrh tovrstnih ponudnikov se uvrščamo z osebnim pristopom in odlično kakovostjo naslednjih storitev:

- Svetovanje ob nakupu vozila in testna vožnja

- Prodaja novih osebnih in gospodarskih vozil Volkswagen

- Prodaja rabljenih vozil vseh znamk

- Cenitev in odkup rabljenih vozil, posredniška prodaja

- Financiranje in poslovni najem

- Servis za vozila vseh znamk

- Vzdrževanje in diagnostika

- Pomoč na cesti, avto vleka in popravilo v primeru okvare

- Cenitev poškodovanega vozila in karoserijska popravila

- Tehnični pregled, zavarovanje, registracija vozil

- Nakup, menjava in hramba pnevmatik

- Ročna pralnica in nega vozil

 

- Nadomestna mobilnost in storitev »door to door«

 

Več na www.ac-kondor.si