Preverite, kaj vam razkrivajo vaše dlani

Ljubezensko stanje imate dobesedno na dlani
Ključne besede:
   dlani    roke    ljubezen    srčna linija    linija

Ljubezenske linije vam povedo kakšni ste in česa si želite v ljubezni. Vse kar morate narediti je, da spojite vaše dlani in pogledate kaj vam sporočajo.

 

 

1. Liniji sta na isti višini

 

 

 

Takšen položaj linij pokaže, da ste inteligentna in organizirana oseba, ki ima načrte za prihodnost ter jih želi čimprej uresničiti. Ste oseba, ki se je pripravljena spustiti v resno zvezo in vam mnenje bližnjih ogromno pomeni. Če oni ne odobravajo vaše zveze, se čutite neodločne in se začnete spraševati ali je ta partner res pravi za vas.

 

 

2. Linija na desni dlani je višja

 

 

 

Obstaja možnost, da se v ljubezni radi zapletete z nekom starejšim od vas. Kajti v odnosu s starejšim človekom se počutite varno in predvsem zaželjeno. Ste zelo dober opazovalec in odlični v branju drugih ljudi. Hitro prepoznate tuja čustva in njihovo razmišljanje. Tudi, če ima o vas kdo napačno mnenje, se ne sekirate kaj preveč in živite tako, kot ugaja le vam.

 

3. Linija na levi dlani je višja

 

 

 

Ste strastni in velika možnost je, da se v zvezo spustite s tujcem. Včasih ste v življenju kar malce preveč temperamentni in kdaj pa kdaj celo agresivni. Ne prenesete zahrbtnih ljudi in tistih, ki vas ignorirajo. Za svojega življenjskega sopotnika želite nekoga, ki je do vas iskren in vas predvsem spoštuje.

 

 

4. Linija srca se razlikuje od človeka do človeka

 

Srčna linija na desni strani dlani je tista, ki ima prednost branja. Zato poglejte kakšna je in si preberite kaj pove o vas.

Če je prekinjena pomeni, da ste razpeti med neodvisnostjo in resno ljubezensko zvezo. Če je linija neizrazita, pomeni, da ste nagnjeni k spogledovanju z nasprotnim spolom.

Če se te linije bolj nagibajo proti dol pomeni, da je ste imeli v preteklosti kar nekaj čustvenih pretresov ter bili večkrat v ljubezni razočarani, zato včasih nimate več zaupanja v druge.

 

Nekatere ljubezenske linije so zelo dobro videne, spet druge manj. Tiste, ki so manj označujejo vašo čustveno nestabilnost. Manj se jo vidi, bolj ste nekje globoko v sebi ranjeni.

 

Če imate srčno linijo, nekoliko bolj temno, pomeni, da ste nekoliko melanholični.

Srčna linija je lahko dolga ali kratka. Če spadate med romantike, se linija zaključi med kazalcem in srednjim prstom. Če se zaključi pod srednjim prstom pa pomeni, da imate v sebi ogromno čustev, ki jih zadržujete in bi morala slej ko prej na plano.