Tisto kar najprej zagledate na sliki odkriva, kaj vas čaka v ljubezni

Ste najprej zagledali psa ali dve mački?
Ključne besede:
   slika    pes    mačka    ljubezen    pomen    prihodnost    pričakovanja    opazovanje

Kaj ste pa vi na sliki zagledali najprej? Psa ali dve mački? Preverite, kaj pomeni in kaj vas v prihodnje čaka v ljubezni. 

 

PES

 

Če ste najprej zagledali psa, to pomeni, da v ljubezni nimate prevelikih pričakovanj in z nogami stojite trdno na tleh. Verjamete, da velika pričakovanja prinesejo razočaranje in bolečino, zato se ne zaljubite čez noč, da ne izgubite glave. Za ljubezen se splača počakati in takrat vam je jasno, da je to tisto pravo. V tem poletju vas čaka mnogo lepih trenutkov v dvoje, ki bodo leto naredili le še bolj nepozabno - sledijo lahko pozitivne spremembe in veliki preobrati! Morda se boste končno celo poročili ali naredili precej pomemben korak v razmerju.

 

DVE MAČKI

 

Če ste najprej zagledali dve mački, potem vam je izredno pomembno, na kakšen način vas gleda partner in kaj si misli o vas. Ljubezen vam pomeni veliko in ji dajete prednost v večini stvari. Včasih pozabite nase in na lastne potrebe le zato, da bi osrečili svojega partnerja in mu nudili vse najboljše. V ljubezni vas čaka še veliko lepega, saj veliko dajete in zato boste še veliko prejeli. Pa vendar previdno, ko gre za pripadnike moškega spola ... ne izgubite glave, preden se sploh zaveste, kdo je in zakaj je prišel v vaše življenje.