Materinski dan na Radiu 2

Ponosna, da sem mama

 

Materinski dan na Radiu 2  -  ponosna, da sem mama

 

Mama je ena sama, je že leta nazaj lepo rekel Toni Pavček. Na Radiu 2 pa nas ob materinskem dnevu zanima, ZAKAJ SI PONOSNA, DA SI MAMA?  

V četrtek, 25. marca, boste mama na Radiu 2 prekipevale od ponosa, saj bomo iskali vaše najbolj ponosne trenutke v vlogi mame.

Samo na 030 200 500 nam sporoči trenutek, v katerem si bila najbolj ponosna, da si mama. Podarili ti bomo tvoj najljubši hit in te še obdarili popolno olje za telo Butters. 


V četrtek, 25. marca, ves dan na Radiu 2.

 

 

 

 

Butters je slovenska blagovna znamke nadvse dišečih in negovalnih kozmetičnih izdelkov. Gre za naravne, organske in po večini veganske izdelke, ki so razviti in proizvedeni v podjetju Kinezika iz Celja.

 

Pomlad je čas, ko pokažemo malce več kože, zato je prav, da je ta brezhibno negovana in zdravega izgleda. Prav to zagotavljajo organska masla, ki zelo dobro negujejo suho kožo, jo mehčajo in zaščitijo pred izsušitvijo, nič manj negovalni pa niso lahkotni losjoni za telo, ki kožo nežno pobožajo in pustijo mehak otip.

 

Morda vas mikajo pilingi za telo, da se končno osvobodite odmrlih kožnih celic, maske za lase, in vedno atraktivni anticelulitni izdelki? Pri Butters boste našli vse to, prav tako pa specializirane izdelke za otroke in moške. Z Butters kozmetičnimi izdelki se lahko tako razvaja celotna družina.

 

Poiščite svoje negovalne favorite v spletni trgovini butters.si, ne spreglejte pa niti možnosti posebnih etiket s sporočilom, ki bo vsako maslo za telo naredilo prav posebno ob posebnem prazniku kot je dan žena ali materinski dan.

 

Pravila nagradne igre