Lepotci iz 80-ih, ki so dekletom pospeševali srčni utrip

Nekateri se dobro držijo še danes, se strinjate, dame?
Ključne besede:
   igralci    glasbeniki    80    lepotci    zaljubljenost    videz    norost

V 80-ih letih so številne pripadnice nežnejšega spola pred televizijo priklenili, ne samo dobri filmi in serije, temveč tudi igralci, ki so v njih nastopali. Marsikatero žensko srce je podivjalo, ko je na ekranu zgledalo svojega najljubšega igralca in sanjala o tem, kako bi bilo lepo, če bi se enrkat dobila. 

Za prelepimi igralci pa niso prav nič zaostajali glasbeniki. V spodnjih slikah si poglej, kateri so bili največkrat na stenah žensk v 80-ih letih :)

 

IGRALCI

 

TOM CRUISE se nam je zagotovo najbolj vtisnil v spomin po filmu Top Gun - le katera ni gledala tega filma več kot 10x le zaradi njega :)

 

 

BRAD PITT je krasil marsikatero steno najstnice, kjer je gledal s temle zapeljivim pogledom. Moramo priznati, da tudi danes izgleda precej dobro.

 

 

JOHNA STAMOSA se spomnimo iz serije Polna hiša, kjer nas je zabaval s svojimi humorističnimi vložki. 

 

 

RALPH MACCHIO je zaslovel z vlogo Daniela LaRusso-ja v filmu Karate Kid. Počasi je odraščal in postajal vse bolj priljubljen tudi pri najstnicah. Danes ima 59 let.

 

 

JOHNNY DEPP je zaslovel je v osemdesetih s televizijsko serijo 21 Jump Street, s katero je postal najstniški idol.

 

 

RIVER PHOENIX je bil igralec in brat danes uspešnega igralca Joaquina Phoenixa (film Joker), ki pa je žal prezgodaj umrl, že pri 23-ih letih.

 

 

PATRICK SWAYZE se spomnimo po filmu Umazani ples, kjer nas je navduševal s plesnimi gibi, nato pa se je pojavil še v romantični drami z Demi Moore, z naslovom Duh. Nanizal je še kar nekaj filmskih uspešnic, nato pa leta 2009 izgubil bitko z rakom.

 

 

GLASBENIKI

 

JON BON JOVI je navduševal tako s svojim izjemnim glasom, noro dobrimi hiti, ki se vrtijo še danes in nenazadnje svojim uporniškim, a hkrati zapeljivim videzom. 

 

 

BROS - MATT IN LUKE GOSS sta bila plavolasa dvojčka, ki sta začela svojo glasbeno pot leta 1988. Posnela sta kar nekaj glasbenih uspešnic. Danes imata 52 let. 

 

 

A-ha so v 80-ih navduševali s pesmijo Take on me, ki jo na radijskih postajah slišimo še danes.