4 ženske lastnosti, ki jih moški obožujejo

Številka 2 je prav tako pomembna
Ključne besede:
   ženska    moški    ujemanje    lastnosti    privlačnost

Če samskega moškega vprašate, kakšno žensko si želi, potem verjetno pričakujete odgovor, da je lepa, ima perfektno postavo, je zabavna in kakorkoli že - popolna! A ko moški ZARES išče dekle, s katero želi ostati za vedno, potem je mnenja, da mora imeti vsaj katero od naslednjih lastnosti.

 

1. ZAUPA PARTNERJU

 

Vsi vemo, da je v zdravem odnosu potrebno zaupanje. Ljubosumje ni znak samozavesti, samozavest pa mora imeti vsaka sanjska žensko. To pomeni, da pozna svojo vrednost in bi se, v primeru, da jo partner prevara, takoj oddaljila od njega.

 

2. UŽIVA V SPOLNOSTI

 

Sanjska ženska se v postelji med spolnim odnosom ne obremenjuje s tem, kako je videti njen trebuh. Če je res sanjska, potem bo med rjuhami poskrbela zase in za partnerja ter mu dala jasno vedeti, kaj lahko in kaj ne.

 

3. RAZMIŠLJA S SVOJO GLAVO

 

Moški hrepenijo po samostojni in samozavestni ženski. V življenju moraš imeti cilje, ki pa niso povezani le s partnerskim odnosom. Pomembno je, da se mož in žena med seboj v zvezi spodbujata in navdihujeta. Potrebno je sprejemati kompromise.

 

4. ZANIMA JO PARTNERJEVO MNENJE

 

Partnerja mora vsaka sanjska ženska upati vprašati za mnenje. Pomembno je tudi, da te zanimajo partnerjeve želje, hobiji in njegova pričakovanja. S temu mu pokažeš, da ga imaš rada in da ga spoštuješ.