10 najbolj neumnih stvari, ki jih počnemo prav VSI

Št. 6 boste zagotovo prikimali
Ključne besede:
   neumnosti    navade    smešno    zabavno    vsakdanje Neumne malenkosti, ki jih dela vsak posameznik

Neumne malenkosti, ki jih dela vsak posameznik

1. Pritiskanje gumba na prehodu za pešce

 

Na prehodu za pešce pritisnete gumb za zeleno luč skoraj 10x, ker se vam zdi, da se bo prej prižgala. Sami veste, da je nesmiselno, ampak še vedno kar vztrajate.

 

 

2. Psihopat za zaveso

 

Če imate kopalno kad ali tuš s zaveso, vedno večkrat preverite, da se ne bi kdo pojavil za njo. Saj veste, v filmih se vedno pojavi kakšen morilec ali psihopat.

 

 

3. Pritiskanje po daljincu 

 

Baterije pri daljincu so prazne. Kljub temu pritiskate na gumbe, v upanju da le uspete premakniti program, čeprav veste, da ne boste spremenil nič. 

 

 

4.  Preverjanje ali je avto zaklenjen

 

Ko zaklepate avto večkrat pritisnete na daljinca samo, da ste res 100% prepričani, da je avto zaklenjen. Nato se vseeno odpravite do vrat avtomobila in jih še pokljukate, da ste res prepričani.

 

  

5. Ustavljanje mikrovalovne pečice

 

Vedno ustavite mikrovalovno pečico 2 ali 3 sekunde prej, kajti imate občutek, da ste s tem dejanjem rešili hrano pred dodatnimi sevanji. Ali pa pač ustavite zato, ker sta tisti 2 sekundi tako zelo predolgi.

 

 

6. Facebook obsedenci

 

Svoj facebook preverite vsakih nekaj minut ali celo sekund, za vsak slučaj, če se je v sekundi, ko niste bili pozorni, kaj vznemerljivega zgodilo.

 

 

 

7. Srkanje iz praznega kozarca

 

Vaš kozarec je prazen in v njem ni niti kapljice pijače, vi pa še kar veselo srkate in srkate, kot da bi hoteli posrkati še kozarec. 

 

 

 

8. Pogledovanje v hladilnik

 

Niste lačni, vendar se vsakih nekaj minut vračate do hladilnika in preverjate situacijo, če je morda v njem ''zraslo'' kaj novega.  Čisto tako za vsak slučaj.

 

 

 

9. Teptanje po zadnji plati

 

Predvsem moški, ki imajo v zadnjem žepu denarnico se večkrat pošlatajo, da preverijo, če je še vedno tam. Izgleda kot, da sami sebe teptajo po zadnji plati. Ampak če ste moški, zagotovo veste o čem govorimo.

 

 

 

 

10. Utišanje radia

 

Kadar se vozite po neznanih ulicah, vedno utišate glasbo v avtu. Imate občutek, da takrat bolje razmišljate ali vam da nekaj vedeti, da se z utišano glasbo zagotovo ne boste izgubili.