Z nenavadnim selfijem navdušila na stotine žensk: ''Spoštuj svoje telo, imaš samo enega!''

Zaradi njene objave se je zamislila marsikatera ženska
Ključne besede:
   blogerka    telo    spoštovanje    trgovina    obline    selfie    trgovka

Blogerka in mamica Constance Hall (34) je že nekaj časa nazaj s svojim selfijem začela zelo pomembno debato na družbenih omrežjih.

 

Ker je potrebovala novo obleko, se je odpravila v nakupovalni center in se ustavila v eni izmed trgovin, kjer je iskala oblačilo v svoji konfekcijski številki, 36/38. Potem pa je kar naenkrat do nje pristopila prodajalka in ji rekla: "Večje številke so na tistem delu" in pokazala na drugo stran trgovine.

 

"V redu je, hvala, nosim številko 36." je šokirana izdavila Constance in se skupaj z izbrano obleko odpravila v kabino. "Že na pogled se mi je zdelo, da mi najverjetneje ne bo prav, ampak sem jo želela vseeno pomeriti na sebi. Iz principa! Kaj pa prodajalka ve, ta koza!" je povedala mamica štirih.

 

 

Ko sem videla, da je nikakor ne spravim nase, sem jo vrnila prodajalki in samozavestno rekla, da je OK, ampak mi pač barva ne ustreza.

 

Potem pa je prodajalka rekla nekaj, kar me je totalno presenetilo. Pogledala me je direktno v oči in s toplim glasom rekla: "Resno? Jaz pa mislim, da ste vi ena tistih žensk, ki jim pristoji prav vsaka barva!" Skoraj me je vrglo na rit. Ni bila ona tista, ki je kritizirala moje telo, ampak je le želela pomagati. Ni bila ona tista, ki bi se posmehovala mojemu telesu - to sem storila jaz, ker sem se počutila napadeno. Ni bila ona koza, koza sem jaz!

 

 

''Zdaj, ko razmišljam za nazaj vem, da ni pomembna številka tvoje konfekcije ali številka na tehtnici. To je tvoje telo. Imaš samo enega. Ljubi in spoštuj ga!" je zapisala Avstralka in požela odobravanje žensk s celega sveta. Njena objava na Facebooku je prejela ogromno všečkov, še več, tudi druge ženske so objavile svoje zgodbe o pomerjanju premajhnih oblačil. Constance je sicer zelo aktivna na družbenih omrežjih, predvsem na Facebooku, kjer redno poziva dekleta in ženske, da ljubijo svoje obline in spoštujejo svoje telo.  

Domov | Ekipa | Združenje Radio2 | Program
Kontakt | Pogoji uporabe | Frekvence | Raba piškotkov | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del

Copyright © 2017 Radio 2