(VIDEO) Deklica bi lahko v oddaji osvojila potovanje v Dubaj, pa je naredila po svoje!

Starša sta se prijela za glavo, ko si je raje izbrala plišasto igračo
Ključne besede:
   oddaja    tv    starši    otrok    deklica    dubaj    žirafa    izbira    šok    potovanje

Ameriška oddaja »Kaj bi naredil tvoj otrok?« poteka tako, da otrok z voditeljem sedi v studiu, kjer dobi na izbiro dve darili. Običajno na izbiro dobi nekaj zelo uporabnega, kot je recimo pralni stroj ali pa strojček za mešanje testa ter nekaj, kar otroci obožujejo. Vse kar mora storiti je, da se odloči za eno izmed ponudb. Starši vse skupaj spremljajo v zakulisju preko televizije. 

 

Deklica na posnetku je dobila prav posebno izbiro: Pod številko ENA se je skrival družinski izlet v Dubaj. Voditelj ji je razložil, kaj je Dubaj, saj punčka zanj ni slišala še nikoli. Priznati moramo, da ji ga je predstavil na precej mikaven način. Nato pa sta prišla do opcije, ki se je skrivala pod številko DVE: Tam se je skrivala plišasta igrača žirafa, ki je bila precej višja od deklice.

 

Publika je seveda ob predstavitvi obeh nagrad navdušeno vzklikala in ploskala, punčki so se zasvetile oči, starši pa so sami stiskali pesti, da se odloči za potovanje v Dubaj. Deklica je ob tem, ko je voditelj povedal višino žirafe takoj vzkliknila, da jo želi odnesti domov. Voditelj ji je žirafo nato prinesel še bližje, da si jo je lahko natančno ogledala. Nato ji je ponovno predstavil možnosti. Dubaj ji je predstavil še bolj mikavno, še enkrat.

 

Nato ji je vprašanje postavil še enkrat: »Bi raje šla na prijetno družinsko potovanje v Dubaj ali bi raje imela doma v spalnici to žirafo?«

 

 Njen odgovor je bil: »Hočem žirafo!« Tako je deklica prijela žirafo in rekla: "Adijo, jaz odhajam domov!"

 

In tako je domov odnesla ogromno plišasto igračo, katero je, kljub temu, da jo je voditelj nagovarjal, naj jo poimenuje Dubaj, poimenovala Jason. Tako je namreč ime voditelju! Precej pametna deklica, kajne? Kljub temu, da so bili starši nad njeno odločitvijo razočarani, pa so pokazali nekaj veselja, ko so se spoznali z novo žirafo po imenu Jason.