Moški rojeni v teh 3 znamenjih so najbolj zvesti partnerji

Zvesti, predani in zaljubljeni
Ključne besede:
   horoskop    moški    zvestoba    partnerstvo    zveza    iskrenost    ljubezen

Pravijo, da so moški rojeni v znamenju bika, ovna in kozoroga najbolj zvesti in predani ... Pa so res? To bodo povedale kar njihove partnerke.

 

BIK

 

Moški rojen v znamenju bika spada med najbolj zveste partnerje, sploh, če imajo ob sebi osebo, ki jih spoštuje, ljubi in jim to vrača nazaj. Za tako osebo so pripravljeni narediti vse in jo kujejo v zvezde. Do ljubljene osebe so precej zaščitniški in ji to tudi pokažejo. Varanja ne prenesejo in se ga ne poslužujejo.

 

 

OVEN

 

Oven spada tudi med najbolj zveste partnerje in to lahko potrdi marsikatera ženska, ki ima v svojem življenju trmastega ovna. Čeprav znajo biti svojeglavi, pa znajo biti v ljubezni precej predani, nežni in želijo osebi, ki jo ljubijo zagotoviti varnost ter udobje. Oven ne prenese neiskrenosti in dolgočasnega življenja, zato mora ob sebi imeti tisto, ki ga bo presenečala, mu pihala na dušo in ga preprosto imela rada.

 

 

KOZOROG

 

Moškim rojenim v znamenju kozoroga je varanje nekaj, kar jih močno prizadene in si tega v svojem življenju ne želijo imeti. Ko spoznajo partnerko, ki jim spodnese tla pod nogami, so zvesti, predani in jo ljubijo z vsemi napakami.