KDAJ SE ODPRAVIŠ SPAT? To razkriva čas, ko ležeš k počitku o TEBI!

Kdo bi si mislil, kajne?
Ključne besede:
   spanec    čas    neverjetno    osebnost Preveri, kaj čas, ko greš spat razkriva o tebi!

Preveri, kaj čas, ko greš spat razkriva o tebi!

 

Nekateri ljudje v posteljo grejo s kokoškami, torej zelo zgodaj, drugi pa so bolj podobni sovam in vztrajajo do sredine noči. O tvoji osebnosti lahko tudi to razkrije pomembne stvari.

 

1. Med 20. in 22. uro 

Najbolj pomembno v življenju ti je zdravje, dovolj spanca ter neka rutina. Naslednji dan želiš biti spočit in s polnim gasom opravljati svoje obveznosti. To ima seveda smisel, sploh če moraš zgodaj vstati. Če pa ti ni treba zgodaj vstajati in potem spiš tja do devetih pa le glej, da čim prej opustiš to navado. Ne pravijo zastonj, da tisti, ki veliko spi zamudi celo življenje.

 

2. Med 22. in 24. uro

Si resna oseba, ki se zaveda svojih dolžnosti in obveznosti. Pomemben ti je počitek, da želiš, da se naslednje jutro tudi zbudiš spočita in greš v službo, ne pa spati cel dan. Zaradi te navade ti tudi ni problem preživeti nekega zabavnega večera, ki ga niti slučajno nikoli ne izpustiš. Imaš tudi dobro intuicijo, kako doseči svoje cilje. Včasih je vse kar potrebuješ samo nekdo, ki ti rahlo nakaže, v katero smer iti.

 

3. Med 24. in 2. uro ponoči

Si kreativna in svobodna duša. Ne moreš zaspati pred polnočjo, saj imaš več kot 1000 drugih stvari, ki jih je potrebno čimprej opraviti. Vedno iščeš nove izzive ter pravo življenjsko srečo. Zato bi bilo mogoče pametno, da se spat odpraviš nekoliko prej, saj je pomembno, da si pri doseganju ciljev spočit.

 

4. Po 2. uri ponoči

Če ni dneva v tednu, ko greš spat pred drugo uro ponoči, potem to pomeni, da se ti verjetno fučka za družbene navade. Ne brigaš se za ostale in skušaš živeti po svojih lastnih pravilih. Skozi vsak dan se prebijaš zelo impulzivno in ne dopuščaš, da bi ti kdorkoli kaj preprečil. Zaradi tega pogosto zamudiš pomembe priložnosti.