6 znakov, da je prostor obdan z negativno energijo, ki vas utruja

Mogoče ste le utrujeni, lahko pa so v prostoru slabe energije
Ključne besede:
   prostor    negativna    energija    počutje    utrujenost    slabost    znaki

Imate kdaj občutek, da se v nekem prostoru počutite slabo, utrujeno in utesnjeno? Za to so lahko krive slabe energije, ki se nahajajo v njem in posledično vplivajo na vaše počutje. Razlog je lahko tudi v tem, da se je tam nahajala oseba, ki je šla skozi težko izkušnjo, ki je rodila močna čustva. Sem prištevamo tudi nematerializirane duše, ki so še vedno prisotne.

 

Znaki, da je prostor obdan z negativno energijo so:

 

1. Počutite se izčrpane 

 

V trenutku, ko vstopite v prostor se vaše počutje začne spreminjati in imate občutek, da se vas loteva nekakšna huda utrujenost. Pade vam motivacija, počutite se brez volje in zdi se vam, da bi najraje zaspali. Če niste nič bolni in ne veste čemu bi pripisali nenadno utrujenost, je lahko razlog to, da je v prostoru negativna energija.

 

2. Hud glavobol

 

Bolečina v glavi je neprijetna, sploh, če pride nenadoma, brez pravega razloga. Če opažate, da vas glava boli le v določenem prostoru in še niste pogruntali, kaj bi to lahko bilo, potem je morda čas, da spremenite okolje ali pa se vprašate, kaj v tistem prostoru vam ne ustreza in vas spravlja ''ob pamet''.

 

 

3. V prsih vaš duši

 

Ko se nahajate v prostoru z negativno energijo imate občutek, da vas nekaj duši, v prsih čutite pritisk in sili vas na jok. To je prostor, kjer se ne morete zbrati in bi najraje pobegnili iz njega. 

 

 

4. Rastline v prostoru ne uspevajo, živali pa so nemirne

 

Tako kot smo občutljivi ljudje, so tudi rastline in živali. Če opažate, da se vaš hišni ljubljenček čudno obnaša, je nemiren in to le v določenem prostoru, potem je lahko to znak, da so v prostoru slabe energije. Enako velja za rastline, ki kljub rednem zalivanju in negi ne uspevajo. 

 

 

5. V prostoru so čudne vonjave in zatohlost

 

Če se vam ne sanja od kod prihaja neprijeten vonj in je prostor nenehno zatohel, čeprav ga zračite, potem zna biti težava v slabih energijah. 

 

 

6. Slab spanec in nočne more

 

Če v vaši spalnici slabo spite, se nenehno zbujate in vas povrh tega tlačijo še nočne more, se vprašajte, če morda ni v prostoru prisotnih negativnih energij. Pomembno je, da se znebite vsega, kar bi lahko povzročalo motnje - stare slike, slabi spomini, stvari oseb, ki že dolgo niso več v vašem življenju (bivše ljubezni), tudi televizija ali ogledala, ki so obrnjena k vaši postelji.  

Domov | Ekipa | Združenje Radio2 | Program
Kontakt | Pogoji uporabe | Frekvence | Raba piškotkov | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del

Copyright © 2017 Radio 2