4 astrološka znamenja, ki bi se najraje vrnila k bivši ljubezni

Težko prebolijo razpadlo razmerje ...
Ključne besede:
   prebolevanje    zveza    horoskop    vrnitev    astrologija    znamenja    ljubezen

Ljudje smo si precej različni in zato je povsem jasno, da na različne načine doživljamo življenjske stvari. V najnovejšem horoskopu je tako pojasnjeno, katera so štiri znamenja, ki najtežje prebolijo bivšo/eg in bi se včasih najraje vrnili nazaj v njegov objem.

 

TEHTNICA: 

 

Tehtnice se po razhodu z ljubljeno osebo počutijo precej izgubljene. Ne vedo točno, kaj pravzaprav potrebujejo. »Bi bilo bolje, da sem sam/a ali je bolje iti v družbo? Si prepričan/a, da počneš prav? Kaj, če bi se moral/a pobotati? Ali naj ga/jo pokličem?« Problem pri tehtnicah je, da se obremenjujejo s preveč vprašanji, namesto, da bi se premaknile naprej in našle tisto, kar je za njih najbolje.

 

 

DVOJČKA: 

 

Dvojček z zlomljenim srcem je kot tempirana bomba. Imajo potrebo po tem, da stalno prepričujejo druge, da so v redu. Vso energijo zapravijo za to, pa čeprav so globoko v sebi še vedno obupani in razočarani. Razlog, da dvojčki toliko časa porabite za prebolevanje bivših je to, da preveč časa zapravite za to, da imate veder in vesel izraz na obrazu, namesto, da bi ta čas delali na čustvenem področju.

 

 

ŠKORPIJON:

 

Škorpijoni ste v nekem svojem svetu, ko pride do tega, da je nekaj treba preboleti in se premakniti naprej. In namesto posvetovanja z ostalimi in soočenja z bolečino, se kar naprej odločaš za čudne in nepremišljene stvari, zapreš se sam/a vase, sam/a sebe prepričuješ, da bolečina ni nekaj, česar se je treba sramovati, zato se o njej z drugimi sploh ne želiš pogovarjati. To so samo načini, s katerimi se želiš zaščititi, ampak to ti ne pomaga pri okrevanju po razhodu.

 

BIK: 

 

Bik ima močna čustva, a se zaveda, kaj je s temi čustvi potrebno storiti. Zelo ti je všeč biti v razmerju – všeč ti je družba, lepe besede, povezava. In ko tega nimaš, potem stalno razmišljaš o tem, kako je bilo, ko je bilo, namesto, da bi se osredotočila na prihodnost kot jo potrebuješ. Zelo dolgo časa potrebuješ, da preboliš konec razmerja, to pa zato, ker ne veš, kako spustiti naprej partnerja ali pa bolečino. Vse kar si biki želite je, da bi bilo spet vse tako, kot je bilo nekoč.