To astrološko znamenje je NAJBOLJ prijazno in dobrosrčno

Tehtnica je tista, ki je najbolj prijazna ... sledi pa ji riba
Ključne besede:
   horoskop    prijaznost    dobrosrčnost    znamenje    tehtnica    najbolj    astrologija

OVEN -> energičen, pogumen in strasten oven, zna biti marsikdaj tudi nesramen - sploh, če ni nekaj po njegovem okusu ali ga v nekaj silijo.

 

BIK -> gre za precej milo, prijazno in včasih trmasto osebo. Če ga spravite ob živce, znajo hitro pokazati svojo drugo plat, a ga morate potisniti v skrajnost.

 

DVOJČKA -> prijaznega in odprtega dvojčka, lahko v nekem hipu popade trma, takrat pa zna biti precej neprijazen ter osoren. 

 

RAK -> prijazen rak zna biti tudi hudoben, kar je odvisno od njegove trenutne volje. Njihovo razpoloženje se lahko spremeni iz ene skrajnosti v drugo - iz sladkih objemov do ubijalskih pogledov.

 

LEV -> lev je navzven videti prijazen in graciozen, a lahko hitro pokaže tudi zobe. Takrat je bolje, da se umaknete stran, saj lahko zgubite bitko, ker se ne bo vdal zlahka - rad dokaže svoj prav. 

 

DEVICA -> devica je znamenje, s precej napačnim imenom, saj zna biti daleč od tega, da je prijazno. Devica je lahko hitro užaljena, če ni nekaj po njeno in takrat je bolje, da ne drezate vanjo.

 

TEHTNICA -> tehtnica je najbolj prijazno astrološko znamenje, kar pa jim včasih tudi škodi. Želi si živeti idelano, za to je pripravljena žrtvovati vse. Enakopravnost in pravica sta zanjo na prvem mestu.

 

ŠKORPIJON -> to znamenje zna biti strupeno. Če ga razjezite, lahko v hipu spremeni svoj karakter in postane preračunljiv igralec, z jasno začrtanim ciljem - da vse premagajo, na najbolj neugoden način.

 

STRELEC -> zna biti nepotrpežljiv, a v zelo redko primerih neprijazen, grob ali krut. Da se strelec močno razjezi, mora iti nekaj res hudo narobe ... res hudo. 

 

KOZOROG -> ta oseba zna biti hladna in neprijazna, a te ne bo nikoli udarila ali se drla nate. Če ima slab dan, lahko s svojo hladno energijo prevzame ves prostor in vas ''okuži'' s slabo voljo.

 

VODNAR -> nima časa za zlobo in neprijazne igrice. Zavada se, da je svet prepoln neodkritih potencialov, zato se mu ne da ukvarjati s potratnimi bedarijami. 

 

RIBI -> ribica je nežna, drobrosrčna in radodarna ter velja za eno izmed najbolj prijetnih astroloških znamenj. Gre za zanesljivo znamenje, ki takoj priskoči na pomoč.