Bitka med spoloma

Sodeluj in brani čast svojega spola

BITKA MED SPOLOMA 

 

Prastara je že ta bitka... bitka med moškimi in ženskami. Eva in Pečo pa na radiu 2 vsak teden preverjata, kdo bo zmagal, moški ali ženske?

Sodeluj v bitki tudi in častno zastopaj svoj spol :) Kako? Čisto enostavno. Prijaviš se na 030 200 500 in počakaš, da te Eva in Pečo pokličeta. Potem pogumno odgovarjaš na zanimiva in zabavna vprašanja, na koncu pa te čaka 40 EUR V spletni trgovini Pomladite.se

Prijavi se na 030 200 500 :) 

 

Spletna trgovina pomladite.se

 

Naše poslanstvo je izboljšati kakovost življenja, zato ponujamo prvovrstno kozmetiko in prehranska dopolnila za boljše počutje na vseh področjih. Že več kot desetletje sodelujemo s proizvajalcem, ki nas vedno znova navdušuje z inovativnimi visokokakovostnimi izdelki, razvitimi s pomočjo strokovnjakov, ki posebno pozornost namenjajo skrbno izbranim sestavinam in njihovi kombinaciji.

 

Stres, utrujenost, slaba koncentracija, oslabljen imunski sistem in predčasno staranje so le nekatere izmed mnogih posledic današnjega tempa življenja.

K boljšemu počutju in ohranjanju mladostnega videza vam z veseljem pripomoremo z izdelki, ki jih ljudje ne le želimo, ampak tudi potrebujemo. Vaše zadovoljstvo nam je izredno pomembno, zato izdelke tudi sami vedno preizkusimo, preden jih ponudimo vam. V kakovost in učinkovitost izdelkov smo prepričani, saj jih že od samega začetka sami tudi dnevno uporabljamo v krogu družine.

Vabimo vas, da se prepričate tudi vi.

Obišči trgovino tukaj

 

Prijavi se v bitko, pošlji sms "bitka" na 030 200 500 :)  Čaka te 40 EUR v trgovini pomladite.se