Te znake ima nosečnica, ki pod srcem nosi dečka

Kaj pa, če je vse res? :)
Ključne besede:
   deček    nosečnost    znaki    mamica    simptomi    trebuh    prsa    akne    nosečnica

Vsaka ženska ima med nosečnostjo različne znake, a nekaj je takih, ki jih ima skoraj vsaka. So pa tudi takšni, s katerimi lahko ugotovite spol otroka. Seveda ne gre za 100 % zanesljive simptome, a so lahko dobri pokazatelji, da pod srcem nosite dečka. 

 

1. POZICIJA TREBUHA - če je trebuh nekoliko spuščen, potem pravijo, da je pod srcem zagotovo deček.

 

2. BARVA URINA - barva urina se med nosečnostjo spreminja, a če ima nosečnica dečka, potem je barva urina temnejša, pri deklicah pa svetlejša.

 

3. AKNE - med nosečnostjo se v telesu zgodi kar nekaj fizičnih in hormonskih sprememb, med drugimi lahko pride tudi do pojavov mozoljev. Pravijo, da se akne pojavijo pri tistih nosečnicah, ki nosijo dečka.

 

4. VELIKOST PRSI - v nosečnosti prsi zrastejo in postanejo bolj napete. Pri večini žensk je leva dojka večja od desne, a se to med nosečnostjo, če je pod srcem deček spremeni - desna dojka je večja od leve.

 

 

5. MRZLA STOPALA - če so stopala v času nosečnosti nenehno mrzla, potem bi bil lahko to jasen znak, da gre za dečka.

 

6. RAST LAS - če med nosečnosto začnejo lasje pospešeno rasti, to lahko nakazuje na dečka.

 

7. KISLA IN SLANA HRANA - še eden pokazatelj, da bo na svet privekal deček. Mamica ima veliko željo po slani in kisli hrani, zato ni nič čudnega, če si privošči čips z nekaj kislih kumaric.

 

8. POLOŽAJ SPANJA - če nosečnica večino časa spi na levem boku, potem to nakazuje na dečka. 

 

 

9. BREZ JUTRANJE SLABOSTI - večino nosečnosti povezujejo z jutranjo slabostjo, a je veliko takih, ki je nimajo. Tiste mamice, ki niso imele slabosti, so običajno rodile dečka.

 

10. POREDIŠ SE SAMO OKOLI TREBUHA - mamice, ki so pod srcem nosile deklico so se poredile po celotnem telesu, medtem, ko so bodoče mamice dečkov to opazile le okoli trebuha.

 

11. SPREMEMBA RAZPOLOŽENJA -  med nosečnostjo razpoloženje niha in če je mamica na trenutke precej jezna, slabe volje in malce ukazovalna, je to lahko znak, da bo kmalu na svet prišel sin.