Mesec tvojega rojstva pove, s kakšnim moškim boš srečna v razmerju!

Ti si že našla gospoda PRAVEGA?
Ključne besede:
   horoskop    mesec    moški    ženska    idealno    razmerje    popolnost    ujemanje

Si že našla moškega svojih sanj ali ga morda še iščeš? No, če vsaj malo verjameš v horoskop, potem hitro preveri, kakšen je tisti, ki ti bo spodnesel tla pod nogami in bo ustrezal tvojim željam.

 

JANUAR -> kdor čaka, dočaka. Na svojega moškega boš morala še malce počakati in takrat bo prišel tisti, ki se bo ujel s tvojo delovno ter ambiciozno naravo. Ob sebi potrebuješ nekoga, ki ga ni strah tvojega uspeha in moči. Tak moški te bo podpiral in ti vedno stal ob strani.  

 

FEBRUAR -> tvoj moški mora biti potrpežljiv in ga morajo zanimati stvari, ki se tičejo tebe. Imaš namreč precej nepredvidljvo naravo - en trenutek si slabe volje, naslednjega pa že prekipevaš od energije. Potrebuješ nekoga, ki bo kos tvojim pozitivnim in negativnim dnevom. 

 

MAREC -> si predana in iskrena oseba, zato enako pričakuješ tudi od moškega s katerim boš v razmerju. Rabiš nekoga, ki te bo imel rad in te sprejel takšno kot si. S podobnimi lastnostmi bosta lahko počela stvari, ki bodo všeč obema, hkrati pa se bosta le še dopolnjevala. Pomembno ti je tudi to, da si zanj na prvem mestu.

 

APRIL -> najbolje se boš ujela z moškim, ki izžareva posebno energijo, ki se jo da čutiti že na daleč. Idealen sopotnik je zate tisti, ki je močen, ima še močnejšo osebnost in se zna pred teboj čustveno odpreti. Ker si prizemljena in preprosta oseba, želiš, da je tak tudi on ter te ceni na vsakem koraku.

 

MAJ -> pravijo, da se nasprotja privlačijo, a ti raje izbereš nekoga, ki ti je vsaj malo podoben. Tako bi lahko skupaj počnela stvari, ki so všeč obema. Tvoj moški mora biti pripravljen slediti tvojim ciljem, hkrati pa ti dopuščati dovolj svobode. Všeč ti je, če ti nudi oporo, ko jo najbolj potrebuješ - brez obsojanja. 

 

JUNIJ -> si občutljiva oseba, zato ob sebi rabiš nekoga umirjenega in razumnega. Moški, ki se zna čustveno odpreti in pokazati svojo mehko plat je idelane zate. To ne pomeni, da je pomehkužen, temveč, da je čuten, strasten in zna pokazati ljubezen, ki jo potrebuješ, da si srečna.

 

JULIJ -> ob sebi potrebuješ nekoga, ki bo razumel, da si družabna, se rada zabavaš in se v tvojem življenju nenehno nekaj dogaja. Tvoj partner ne sme biti ljubosumen, ampak ti mora zaupati in te imeti rad takšno, kot si. Če čutiš, da ni pravega še na vidiku, raje počakaj ... izplačalo se bo;)

 

AVGUST -> vajena si biti občudovana in biti včasih tista, ki nosi hlače. Ker znaš biti hkrati tudi ranljiva, ob sebi potrebuješ nekoga, ki te bo objel in te enostavno imel rad. Si oseba, ki ji partnerstvo ne predstavlja le nekoga za krajšanje dolgih noči, temveč osebo, s katero si bo ustvarila družino in moškega, ki bo znal za to družino poskrbeti.

 

SEPTEMBER -> moški, ki bo razumel tvojo predanost določenim stvarem in te pri tem ne bo oviral je pravi zate. Si strastna oseba, izjemno radovedna in zelo rada govoriš o svojih čustvih, ki jim bo kos le tisti, ki mu jih ne bo težko poslušati. S to osebo boš lahko zgradila trden odnos, ki ga ne bo porušil, temveč le iz dneva v dan naredil bolj stabilnega.

 

OKTOBER -> ob sebi potrebuješ moškega, ki tvoje ljubezni, predanosti in topline ne bo jemal kot nekaj samoumevnega. Si zelo ljubčea oseba, zato si zaslužiš biti z nekom, ki bo v razmerje vložil enako količino truda, kot jo vlagaš sama. Idealen moški zate je tak, ki te bo pustil živeti svoje življenje, a hkrati znal najti pravi način, da te vključi v svojega. 

 

NOVEMBER -> si kreatvina in individualna oseba, ki se stvari loti s srcem. Tvoj moški te mora ljubiti, te osvajati tudi po tem, ko sta že nekaj časa v razmerju in se zate boriti, da boš vedela, da je pravi zate. Človek, ki bo razumel tvojo tišino, tvoje občutke in to, da te bo znal kdaj presenetiti je nekdo, ki se mu boš predala.

 

DECEMBER -> če moški rad uživa življenje in je povrhu vsega še zabaven, je nekdo, ki ti bo kaj hitro spodnesel tla pod nogami. Si igriva, pozitivna in dobrovoljna oseba, ki potrebuje nekoga, s katerim bo lahko uživala v norih avanturah.