Način, kako stiskate zobno pasto, o vas pove veliko

Ste prefekcionist ali človek, ki mu je vseeno?
Ključne besede:
   zobje    pasta    osebnost    uporaba    umivanje    zobna    karakter    stiskanje

Ste se kdaj vprašali, na kakšen način stiskate zobno pasto? Zagotovo nikoli. No, hitro preverite in ugotovite, kaj to razkriva o vas oz. o vašem karakterju. 

 

Od začetka do konca ''rolate'' embalažo 

 

 

Ste varčna in urejena oseba, ki vedno poskrbi za najbližje člane družine. Zlahkoto se vas označi za perfekcionista in za osebo, ki ne prenese poraza, zato se vedno trudite, da vse izpeljete do konca, brez napake. Radi izkoristite vse danosti, ki vam jih ponudi življenje in prav tako naredite z zobno pasto - porabite jo do zadnje pikice.

 

Poznajo vas kot delovno osebo, ki je za uspeh vajena garati. V svojem poslu ste uspešni in marsikdo se lahko zanese na vas. Vaše življenje je organizirano, prav tak pa je tudi vaš dom - čist in urejen, saj ne marate živeti v kaosu.

 

 

Pasto stiskate od sredine naprej 

 

 

Ste realna oseba, ki je precej aktivna in se ji vedno nekam mudi. Niste najbolj organizirani, zato vam včasih kakšna stvar uide iz glave, določenih stvari pa se celo lotite zadnji trenutek, da ste posledično le še bolj nervozni. Čeprav ste včasih malce zmedeni, pa se znate kljub temu spopasti z izzivi in jih rešiti. Ste družabna oseba, ki ima mnogo prijateljev.

 

Nasplošno ste umirjena oseba, ki zna preneseti stres in živite običajno življenje. Čustveno ste stabilni in znate reagirati odraslo - brez drame. 

 

 

Pasto stiskate čisto na začetku 

 

 

Ste trmasti in tega se zavedate tudi sami. Včasih je trmoglavost dobra, saj vas pripelje do želenega cilja, saj rinete in rinete, dokler nečesa ne dosežete. Včasih se vas loti tudi pesimizem, saj se vam zdi, da ne gre nič po planu, a hitro najdete pozitivno stvar, ki vas potegne ven iz žalosti.

 

Imate težavo z zaupanjem v druge ljudi, zato najraje zaupate le samemu sebi. Ne marate, da vas nekdo izkorišča za svoje potrebe, zato ste sam sebi najboljši prijatelj. 

 

 

Zobno pasto stiskate iz vsepovsod (en dan tako, drugi dan tako)

 

 

Ste drugačna oseba, ki je zelo kreativna in ima v sebi veliko umetniške žilice. Ljudje vas velikokrat ne razumejo, saj živite v svojem svetu, ki je blizu le vam. Ste optimistična oseba, odprtega duha in pripravljena početi nekaj, kar je večini čudno ali neznano. Brez težav se lotite različnih izzivov in v življenju poskusite nekaj novega.

 

Niste  ravno točna, odgovorna in urejena oseba, a to ne pomeni, da niste prijazni, velikodušni in dobri. Enostavno živite tako, kot paše vam in ne tako kot drugim. Zavedate se, da je čas dragocen in da si je treba življenje ustvariti tako, da je čim manj stresno.