10 stvari, ki jih ogledalo v vašem domu NE SME odsevati

Jedilnica je odlično mesto za ogledalo!
Ključne besede:
   ogledalo    dom    odsev    negativno    spalnica    zrcalo    feng shui

Ljudje kupujejo velike omare z ogledali in nikoli ne pomislijo, kako škodljivo zna to vplivati na počutje. Po feng shui metodi so ogledala v spalnici zelo negativnega pomena, zato je dobro, da jih tam raje nimate. Odsev spečega telesa v ogledalu moti spanec, zato se zna zgoditi, da se zbudite neprespani in slabe volje. Povzroči tudi probleme v partnerstvu, saj lahko v zvezo pripelje tretjo osebo (beri: razhod, prevare ...)

 

Pomeni lahko tudi različne bolezni in nemir v življenju. Torej, če imate ogledalo obrnjeno tako, da se v njem vidi vaše telo oz. cela vaša postelja, to spodbuja aktivnost negativne energije. Idealno bi bilo, da imate ogledalo na notranji strani vrat omare ali pa jih pokrijete z rjuho, saj boste tako spodbudili pozitivno energijo ter v spalnico vnesli mir in tišino.

 

Morda se vam do zdaj ni zdelo pomembno, kam postavite ogledalo in kaj odseva, a je dobro, če ste pozorni, da ne odseva teh stvari: 

 

1. Vrata in okna

 

2. Postelja

 

3. Straniščna školjka

 

4. Štedilnik

 

5. Drugo ogledalo

 

6. Umazani odtoki in druge neprivlačne reči

 

7. Ostri vogali pohištva in zidov

 

8. Stopnišče

 

9. Ogledalo na stropu

 

10. Zrcalne ploščice, ki odsevajo vašo popačeno podobo

 

In še nekaj! Ogledala v vašem domu naj ne bodo umazana, poškodovana ali razbita, temvče sijoča in čista, saj tako pokažejo pozitivno energijo in polnost življenja.

 

Odlično mesto za postavitev ogledalo je jedilnica! Če boste ogledalo postavili v jedilnico je to odlična izbira, saj odsev, ki kaže na mizi hrano, podvoji hrano, hkrati pa simbolizira obilje in bogastvo.