Niso vsake kavbojke, za vsako rit: Napake pri nošenju, ki dodajo kilograme

Kupite takšne, ki vam bodo prav!
Ključne besede:
   kavbojke    postava    hujšanje    oblika    noge    hlače    izbira

Marsikateri ženski je nakup kavbojk nekaj najtežjega in zoprnega, saj gre za opravilo, ki bi se mu najraje izognile. Običajno se zgodi, da kavbojke ne stojijo tako, kot bi morale, kar privede do slabe volje in slabega počutja. Vendar niso krive hlače, temveč to, da se odločite za napačen nakup. Če boste izbrale pravilen kroj hlač bo vaša postava v njih videti precej bolje, kot si mislite. 

 

 

(Pre)svetle kavbojke - svetle kavbojke so super za čez poletje, nikakor pa niso primerne za tiste, ki bi rade bile videti bolj vitko. Bela barva povzroči, da so noge videti širše, črna pa jih optično zoža.

 

 

 

Brez žepov - prava oblika žepov na kavbojkah lahko pripomore k temu, da je vaša zadnjica videti večje ali manjše. Če bi rade zadnjico pomanjšale, potem nikar ne nosite hlač brez žepov, ki jo bodo optično le še povečali. Nosite hlače s pravilno obliko žepov, ki bodo vašo postavo oblikovali tako, da ne boste videti ne predebeli, niti ne brez oblin. 

 

 

Preveč okraskov ali preveč strgane  - okraski, etikete, različni mali detajli so res morda videti super, a ne na vsakih nogah. Če radi nosite precej ''načičkane'' kavbojke, potem obstaja možnost, da bodo vaše noge izgledale širše. Prav tako velja za kavbojke, ki so raztrgane - nikar ne pretiravajte, saj znajo noge hitro izhledati debelejše, kot jih imate v resnici. 

 

 

Premajhne kavbojke - v upanju, da vas bodo manjše kavbojke stisnile, si kupite premajhno številko in s tem brcnete v temo. Ozke kavbojke, ki se oprijemajo vaših nog vas ne bodo poožale, ampak boste videti še bolj močno.

 

  

 

Kavbojke z nizkim pasom - nizki pas zagotovo ni najboljša ideja, če želite več skriti, kot pa pokazati. Nizek pas povzroči, da vam hlače lezejo dol in kaj hitro iz njih pokuka tisto, kar ste želeli skriti. Poleg tega ne bo stisnil vaših bokov, vendar se bodo zareze naredile točno tam, da vam bo vse ''buhtelo'' iz hlač ven.