Moške vsakdanje navade, ki spravljajo ženske v OBUP!

''Ko stoji pri hladilniku in pije kar iz plastenke!''
Ključne besede:
   navade    moški    ženske    obup    wc    dlake    nos    čevlji    uriniranje    wc

1. VRTANJE PO NOSU - vsakdo vrta po nosu, a vedno na skrivaj, da ga ne vidi nihče, niti tisti s katerim živi - v tem primeru partnerka. Čeprav sta skupaj že dolgo in sta vajena vsega ''hudega,'' je to še vedno nekaj, kar odbija marsikatero žensko, zato raje ne tišči kazalca v nos. 

 

2. STRIŽENJE NOHTOV IZVEN KOPALNICE - moški rad prime v roke ščipalec za nohte in si jih uredi kar spotoma (bodisi v dnevni sobi, kuhinji, sobi ali kjerkoli drugje, samo v kopalnici ne). 

 

3. DLAKE V LIJAKU - po britju sicer vedno pospravi umivalnik, a vedno precej površno. Na hitro ga splakne z vodo, pozabi pa pogledati okoli lijaka, kjer so še vedno drobne male dlačice. Včasih ostanejo v kopalni kadi tudi po tuširanju. 

 

4. PLUVANJE - če se je nekaj v ustih ''nabralo'' pač mora ven, a ne tako, da pljuvaš vsepovrek. S svojo partnerico hodita po cesti in pljuvaš. To enostavno ni kavalirsko, zato raje uporabi robček. 

 

5. V ČEVLJIH NA PREPROGO - ženske že tako ne prenesejo, če se nekdo po njihovem stanovanju sprehaja obut, sploh pa ne po preprogi. Morda ti ne bo rekla v obraz, a verjemi, da ti ni kupila copat le zato, ker so bile poceni.

 

6. PITJE SOKA IZ STEKLENICE ALI TETRAPAKA - moški odpre hladilnik, vzame v roke tetrapak in naredi dva ali tri požirke - le zakaj bi umazal kozarec, ko pa je tako enostavneje.

 

7. PRASKANJE INTIMNIH PREDELOV - rad si ''popravi'' svojega korenjaka in včasih nevede kar v pričo drugih. Če se z drago sprehajata po parku in je nekam ''pobegnil,'' si ga skušaj popraviti čimbolj diskretno.

 

8. URINIRANJE MIMO ŠKOLJKE - uriniranje stoje je za moškega bolj enostavno, a dokler bo školjka polna kapljic urina, bo ženska hitro udarila po mizi in ukazala, da se bo pri hiši lulalo samo še sede.

 

9. ODLAGANJE NOGAVIC ZRAVEN POSTELJE - čas za spanje je tu in čas, da se znebiš vseh odvečnih oblačil. Sezuješ nogavice in jih pustiš zraven postelje. Nato obiščeš kopalnico, tuš, wc in pozabiš na tiste nogavice, ki jih bo itak pobrala tvoja draga, ko bo dala prati perilo. 

 

10. SEDENJE NA WC-JU VEČ KOT 15 MINUT - oh, ta potreba. Moški se na domačem wc-ju počuti udobno, sproščujoče in varno. Ni lepšega kot opravljanje potrebe na domačem wc-ju, kjer sediš, gledaš po telefonu ali morda celo rešuješ križanke. Ženski gre to precej na živce, sploh, če je isti moment zagrabi lulat.