Kaj o vas razkriva BARVA OČI? Več, kot si mislite!

Modre oči veljajo za najbolj poželjive ...
Ključne besede:
   oči    barva    pomen    oseba    opis    karakter

Barva oči o človeku pove veliko, zato preverite kakšno imate vi ali vaša ljubljena oseba ter ugotovite, če kaj od naštetega drži!

 

Modre oči

 

Ste zelo odprta oseba, ki pa je daleč od tega, da bi bila sramežljiva

 

Pravijo, da je modra barva oči najbolj poželjiva in privlačna. Želja po modrih očeh, gre dandanes že tako daleč, da si nekateri kupujejo modre leče ali celo podležejo laserskim operacijam, kjer jim spremenijo barvo. Če ste lastnik modrih oči, vam teh norosti ni treba početi. Po srcu ste zelo mladi, šarmantni, privlačni in lahko vam rečemo, da ste pravi prijatelj, ki bi si ga želel vsak. Modrooki ljudje so spontani in energični, čemur pa najbrž lahko prikimate tudi vi.

 

Življenje živite s polnimi pljuči in se vedno trudite, da pomagate bližnjim, saj znate sočustvovati. Nagnjeni ste k daljšim zvezam, saj si želite imeti srečno družino, ogromno pa vam pomeni, da vam je partner predan in vas spoštuje. 

 

 Zelene oči

 

Zelenookih ljudi ni prav veliko, a če ste ravno vi lastnik zelenih oči, ste precej unikatni in fascinantni

 

Ste oseba energične in kreativne sorte, ki ljubi avanture in sprejme skoraj vsak izziv, ki ga imate pred nosom. V razmerju ne prenesete varanja in znate biti zelo maščevalni, če se vam kaj takega zgodi. Na področju, ki ga opravljate ste zelo nadarjeni in živite življenje s polno paro. Imate močno voljo in nikomur ne dovolite, da bi vam stal na poti in vam onemogočal pot do sreče. 

 

Radi ste v dolgih razmerjih, kar vas včasih pripelje tudi do ljubosumja. Za nasprotni spol ste privlačni in ste dobri v tem, da zabavate druge ljudi. Ste zaupanja vredna oseba, če pa vas kdo razočara, mu znate to pošteno vrniti ter mu pokazati, da z vami ne gre zobati češenj.

 

 

Rjave oči (barva lešnika)

 

Ljubite avanture in spoznavanje novih ljudi

 

Pripravljeni ste na vsak izziv in nikoli ne odnehate zlepa, saj boste dali vedno vse od sebe, da dokažete svetu, da zmorete. Ste zelo čustveni in prijazni, predvsem do tistih, ki delajo tako, kot običajno želite vi.  Ste zelo temperamentni in kadar ste besni je bolje, da se ljudje umaknejo iz vaše bližine. Imate podobne karakteristike z zelenookimi ljudmi. Radi imate spremembe in ne marate rutine. Pri določenih stvareh znate biti spontani. Radi ste urejeni in elegantni. 

 

Ko je govora o ljubezenskem razmerju, pa niste pristaš dolgih zvez, ampak ste bolj za kratke in sladke. Ne želite, da si vas nekdo prilasti in vas ima za svojo last, saj potrebujete svobodo. Imate veliko energije in dovolj poguma, da v življenju dosežete tisto, kar si zadate.

 

Črne oči (zelo temno rjave)

 

Ljudje vam lahko zaupajo in v vas najdejo pravega prijatelja. Nikoli nobenega ne pustite na cedilu

 

Črna barva oči oz. temno rjava je zelo redka in gre za osebe, ki so živahne in polne strasti. Vaše obveznosti niso nikoli nedokončane in vedno jih naredite 100 % ter do konca. Ste ekipni človek in dobro delujete v družbi ljudi, kjer se trudite za dobrobit vseh vključenih. 

 

Ste skrivnostna oseba, kar pomeni tudi, da se pred ljudmi težko odprete in jim zaupate. Včasih vam ravno to preprečuje, da bi začeli neko ljubezensko razmerje. Ko pa se enkrat predate in dokončno zaljubite, takrat ste tej osebi popolnoma predani. Radi se postavite zase in stojite za svojim prepričanjem, čeprav včasih nimate čisto prav, to težko priznate. Ste nestrpni in zelo težko na nekaj čakate.

 

Sive oči

 

Življenje imate organizirano po načrtih vašega razmišljanja in na podlagi vaših odločitev

 

Ljudje s sivimi očmi ste rojeni vodje. Imate veliko moč, da rešujete težave med drugimi ljudmi in gladite nastale spore. Ste pozitivna oseba in vedno imate na zalogi neko rešitev. V sebi nosite energijo, ki vas ščiti pred zunanjimi negativnimi vplivi. Na situacijo se hitro prilagodite, imate pa malce čuden karakter, saj se včasih kar malce ''naredite,'' da ste zasedeni, samo da se vam ni treba ukvarjati s težavami. 

 

Ljudje so radi v vaši bližini, saj oddajate umirjeno energijo in se z vami počutijo sproščene. Znate čuvati skrivnosti in vedno uporabljate razum. Niste najbolj avanturističnega duha, ste pa zato zelo pedantni, a ne preveč natančni. Zanimajo vas dolge zveze, saj ste predani osebi, ki jo imate radi ter jo zelo spoštujete.