Horoskop odkriva: S tem astrološkim znamenjem bi se morala poročiti!

Je tvoj partner pravi?
Ključne besede:
   horoskop    mož    idealno    ujemanje    popolno    zvezde    žena    partner    izbira

Zvezde nam lahko razkrijejo več, kot si mislimo. Tokrat so pokukale v idealna ujemanja med partnerjema in predvsem v to, kakšnega moža naj vzame nevesta, bo z njim preprosto srečna. 

 

OVEN - si ambiciozna, ponosna in polna življenja. V tvojem življenju ne sme biti dolgočasno, zato rabiš moža, ki je aktiven, poln razumevanja in ki te bo znal zabavati. Idealen mož zate je rojen v znamenju dvojčka, saj imata skupaj odlične pogoje za uspešen in dolg zakon.

 

BIK - si trdoglava, uporniška in prava hedonistka. Obožuješ lepe stvari in imaš dober okus za estetiko. Si iskrena in stojiš za svojimi besedami. Idealen mož zate je rojen v znamenju tehtnice, saj te bo sprejel takšno, kot si. 

 

DVOJČKA - si živahna, radovedna in rada preizkusiš kaj novega. Ob tebi mora biti nekdo, ki je inteligenten in razume tudi sarkastični način smisla za humor. Idealen mož zate je rojen v znamenju ovna, ki ima prav toliko temperamenta in smisla za humor, da bosta v zakonu odlično shajala skupaj.

 

RAK - si čustvena oseba, ki se jo da hitro prizadeti. Polna si razumevanja in znaš sočustvovati z ljudmi. Rada sanjariš in razmišljaš o lepih stvareh. V zakonu si želiš ljubezni, iskrenosti in varnosti. Idealen mož zate je rojen v znamenju device, ki ti bo stal ob strani in ti nudil zavetje.

 

LEV - polna si življenja, strasti in si rada v središču pozornosti. Oseba, ki se ji boš predala, te mora ceniti in spoštovati takšno, kot si. Idealen mož zate je rojen v znamenju strelca, ki ti je precej podoben in bi lepo shajala v življenju., 

 

DEVICA - ne maraš kaosa, nečistoče in tega, da se nahajaš v prostoru, ki je umazan. Prav tako si želiš za svojo zvezo - da je čista, urejena in umirjena. Ob sebi rabiš moža, ki zna pospraviti za seboj in prav tako obožuje red ter čistočo. Idealen mož zate je rojen v znamenju raka, ki ti bo vse to in še več izpolnil.

 

TEHTNICA - tvoje življenje more biti harmonično, umirjeno in pošteno. Rada imaš popolnost in ne preneseš površnosti. Idealen mož zate je rojen v znamenju škorpijona in te bo zagotovo osrečil v zakonu.

 

ŠKORPIJON - si temperamenta, hitra in neučakana. Včasih se razburiš za prazen nič, a se hitro umiriš. Ob sebi rabiš moškega, ki te bo imel rad, a ti ne bo dihal za ovratnik. Idealen mož zate je rojen v znamenju tehtnice, saj ti bo pustil dovolj svobode, hkrati pa te bo imel najraje na svetu.

 

STRELEC - si perfekcionistka, ki rada vse naredi tako, kot mora biti. V življenju imaš rada avanture in ogromno zabave. Rada letaš naokrog in doživiš čim več novega. Idealen mož zate je rojen v znamenju leva.

 

KOZOROG - si realna in v tvojem življenju ni časa za sanjarjenje. Si oseba, ki je disciplinirana in imaš rada ob sebi nekoga, ki te bo razumel ter ti stal ob strani. Idealen mož zate je rojen v znamenju škorpijona, saj bo razumel vse tvoje muhe in navade ter te ne bo obsojal. 

 

VODNAR - ne rada obsojaš in si precej tolerantna oseba. Pomembno ti je, da si v razmerju z nekom, ki ni odvisen od tebe in ti ne od njega. Ob sebi rabiš nekoga, ki te bo izpopolnjeval. Idealen mož zate je rojen v istem znamenju, kot si ti. Skupaj bi se le še bolj dopolnila v vseh pogledih. 

 

RIBI - nežna, dobrosrčna in avanturistična - to si ti. Rada imaš ljudi in se družiš s tistimi, ki te razumejo, ti stojijo ob strani ter te sprejemajo z napakami in brez. Idealen mož zate je rojen v znamenju ovna, ki te bo osrečil in šel s tabo skozi vse ovire.