TOP 10 KNJIG ZA LETOŠNJE POLETJE

Seznam knjig, ki te bodo letos spremljale na dopustu
Ključne besede:
   knjiga    branje    poletje    plaža    čtivo    sproščanje    top    seznam    žepna

Poletje ni samo čas lepih oblek, slamnikov, seksi kopalk in ležanja na plaži ... poletje je tudi čas, ko se berejo dobre knjige, ki nam odprejo nova obzorja, nas predramijo in odpeljejo v domišljiski svet. Namesto telefona, raje v roko primi knjigo in verjemi, da bo tvoje poletje popolno!

 

Na Radiu 2 smo ti pripravili seznam 10 knjig, ki jih moraš letos obvezno vzeti na dopust in jih prebrati - če jih boš samo prelistal, ne šteje ;)

 

Zgodbe za lahko noč za uporniške punce – 100 navdihujočih zgodb o izjemnih ženskah; nujno branje za vse uporniške punce sveta!

 

 

 

Galerija mrtvih – nov mojstrski triler z detektivom Robertom Hunterjem, ki bralca drži v napetosti vse do zadnje strani.

 

 

 

Pogrešam te - Uspešnica enega najpopularnejših piscev kriminalk na svetu! - Napet triler o preteklosti, ki razdvaja, in lažeh, ki družijo.

 

 

 

Skrivnostni duh – privlačna mešanica srednjeveških zgodovinskih dejstev in romantičnega leposlovja iz časa škotskega boja za neodvisnost.

 

 

 

Dnevi cesarjev - Spletke, zarote, umori, vojne ter boj za oblast iz časov rimskega cesarstva na prelomu tisočletja.

 

 

 

Privlačni sosed - Vroča zgodba o prijateljih, med katerima se splete še veliko več.

 

 

 

Lastimo si nebo - Čudovita in zelo čustvena zgodba o ljubezni, izgubi in novoodkritem upanju, ki bo še dolgo odzvanjala v dušah vseh bralcev, ki so tudi sami utrpeli izgubo ali izkusili silno ljubezen. 

 

 

 

Umetnost dobrega življenja – Motivacijska in poslovna knjiga ponuja 52 orodij, ki pripomorejo k dobremu življenju.

 

 

 

Prekletstvo Morrigan Vran – Osupljiva in očarljiva nova serija prvič objavljene pisateljice Jessice Townsend o zakleti deklici, ki ubeži smrti in se znajde v čarobnem svetu, kjer jo čakajo nepredstavljive preizkušnje.

 

 

 

Dekleta španskega bezga - Nepozabna knjiga iz časa druge svetovne vojne opisuje neznane in neopevane resnične ženske, ki so v svojem boju za svobodo, ljubezen in vnovičnimi priložnostmi spremenile zgodovino.