Kje imaš MATERINO ZNAMENJE? To o tebi razkriva naslednje ...

Znamenja na telesu razkrivajo več, kot si misliš
Ključne besede:
   znamenje    materino    pomen    obraz    telo    lepota    razkrito    karakter

Materina znamenja in njihova pozicija na telesu razkrivajo več, kot si misliš. Po prepričanju mnogih *kozmologov, so znamenja in predvsem njihova lega, zelo pomembna ter imajo na naše življenje velik vpliv. 

 

*Kozmolog - se ukvarja z vesoljem kot fizikalnim problemom.

 

Znamenje na sencah - doživel boš srečo, si pridobil bogastvo in imel uspešen zakon, ki pa lahko kasneje preide v razočaranje.

 

Znamenje pod očmi  - nekdo te bo opravljal, zavistneži pa ti bodo povzročali težave, vedno bodi pozoren na dogajanje okoli sebe, da ne boš deležen poškodb.

 

Znamenje na desnem licu - uspešen boš pri vseh poslovnih zadevah in tam, kjer je treba načrtovati modro, preudarno ter o teh zadevah dobro premisliti.

 

Znamenje na levem licu - obeta se ti lahko dolgotrajna bolezen, nevarnost pa ti zna povzročiti povezava z vodo ali ognjem. Veliko gorja lahko doživiš zaradi smrti in trpljenja drugih. Tvoja svoboda lahko postane omejena in boš zaradi tega nesrečen.

 

Znamenje nad zgornjo ustnico - v življenju te čaka velik uspeh, dober zaslužek, a tudi nevarnost, ki te lahko zapelje na kriva pota.

 

Znamenje pod spodnjo ustnico - to pomeni, da boš zelo zgovoren ter boš imel velik dar govora.

 

Znamenje na spodnjem delu desnega lica (blizu brade) - dolgo boš živel, med ljudmi boš spoštovan in brez prevelikih tveganj, boš doživel velike uspehe.

 

Znamenje na ustnici v bližini ustnih kotičkov - uspešen boš na področju, kjer prevladuje inteligentnost, na odgovornih mestih se boš z ljudmi dobro počutil, lahko pa se zgodi, da boš nekaj podedoval, obeta se ti srečen zakon.

 

Znamenje na bradi - obeta se ti dobiček, ki pa ga lahko zaradi neprevidnosti hitro izgubiš. Imel boš težave z vplivnimi osebnostmi in zna se zgoditi, da tudi smolo v ljubezni.

 

Znamenje na temenu ali zatilju - v prihodnosti boš pri stvareh, s katerimi se ukvarjaš - sposoben ter boš s tveganjem dosegel uspeh, finančno pa ne boš preveč uspešen.

 

Znamenje na vratu - predstavlja tvojo moč in dobro zdravje.

 

Znamenje na čelu - pri moških pomeni, da bodo uspešni in marljivi, za ženske pa je rečeno, da bodo plodne.

 

Znamenje na obeh straneh vratu - v življenju te čaka neka nevarnost, ki pa se ji boš lahko izognil.

 

Znamenje na levi strani vratu - če si moški, se ti lahko obetajo poškodbe notranjih organov in druge nezgode, če pa si ženska, se ti nevarnost obeta v stiku z vodo.

 

Znamenje na desni roki - če si moški, boš lahko postal obseden s hazardiranjem, če si ženska, se ti obeta bogastvo, ki ga boš podedovala.

 

Znamenje na levem zapestju - pomeni srčne bolečine, obeta pa se ti lahko tudi materialno bogastvo.

 

Znamenje na hrbtu - obogatiš lahko po zaslugi nekoga, ki te varuje ter ti stoji ob strani.

 

Znamenje na desni lopatici - če si moški, boš zdrav, odločen in podjeten, če pa si ženska, boš prav tako zelo uspešna, na področju ljubezni in tudi pri delu.

 

Znamenje na levi strani prsi - če si moški, boš doživljal neuspehe, zlasti zaradi predstojnikov, če pa si ženska, previdno ravnaj z denarjem, ki ga lahko po nemarnosti zapraviš in preveč izgubiš.

 

Znamenje na gležnjih ali stopalih - če si moški, boš v življenju zelo pogumen, kot ženska pa znaš biti zadržana.

 

Znamenje na kolenih - če si moški, boš užival velik ugled, boš duševno bogat in boš živel neoporečno, če pa si ženska, boš blagoslovljena z velikim številom otrok.