6 SPLETNIH TRGOVIN z oblačili in modnimi dodatki, ki vas bodo navdušile!

Enostavno, ugodno in hitro!
Ključne besede:
   splet    trgovine    oblačila    moda    ugodno    nakup    internet    dodatki    asos

Če si tudi ti ena izmed tistih, ki ji nakupovanje in celodnevno sprehajanje po trgovinah ne diši, potem so spletne trgovine kot nalašč zate. Skuhaš si kavo, si predvajaš prijetno glasbo, se usedeš v udoben naslonjač in začneš nakupovati ... brez stresa, počasi in to kar doma. Tukaj imamo 6 spletnih trgovin, ki so enostavne, imajo široko ponudbo artiklov in so povrhu vsega še cenovno ugodne. 

 

1. ASOS

Asos je priljubljen iz več razlogov, a eden izmed njih je zagotovo ta, da nudijo najnovejše dizajne oblačil in modne dodatke po ugodnih cenah. Naslednja stvar, ki privlači kupce pa je tudi ta, da imajo brezplačno dostavo za nakupe nad 30 evrov. Velja pa omeniti tudi brezplačna vračila, kar pomeni, če ti njihova obleka ne odgovarja, jo enostavno vrneš nazaj, brez, da bi še dodatno spet plačal. 

 

2. BOOHOO

Dostopno, kreativno, navdihujoče - to so besede, ki opišejo spletno stran Boohoo. Imajo preproste in trendovske obleke ter modne dodatke, ki jih dobiš po ugodnih cenah. 

 

 

3. TOPSHOP

Topshop je spletna trgovina, kjer lahko dobiš oblačila priznanih blagovnih znamk in tudi oblačila, manj znanih znamk, ki so  dostopna vsem (tudi tistim z nizkim bančnim računom). Topshop je izredno priljubljen med modnimi blogerkami, saj v njej lahko najdejo vse, kar jim poželi srce. Poleg oblačil pa lahko najdeš tudi linijo ličil. 

 

4. RIVER ISLAND

Spletna trgovina se zavzema, da strankam ponudi čim več modnih kosov z lastnimi inovativnimi detajli. Med njihovimi izdelki lahko najdeš tako večerne obleke, kot ogromno takšnih za prosti čas. Če obožuješ po vrhu oblačil še lepe čevlje, pa je ta trgovina kot nalašč zate.

 

 

5. BEYOND RETRO

Se navdušuješ nad vintage modo, se pravi bolj nad ''staromodnimi,'' a modernimi kosi oblačil? Potem si na pravem naslovu. Tukaj boš našla različne retro kose priznanih blagovnih znamk in si popestrila garderobo s kosi oblačil, ki jih marsikdo ne bo imel. 

 

 

6. DRESS FOR LESS

Dress for less ponuja kakovostna oblačila po nižjih cenah in ima širok nabor blagovnih znamk. V njej boste našli stvari tako za moške, kot za ženske, veliko pa je oblačil tudi za otroke. Dostava je izredno hitra (v roku 2-3 dni).