Dolžina tvojih prstov razkriva tvoj karakter

Preveri kazalec in prstanec na roki in preveri kdo si
Ključne besede:
   prsti    nasvet   

Dobro si oglej svoje prste in spodaj preveri, kaj dolžina kaj dolžine kazalca in prstanca povedo o tvojem karakterju. 

Slika prikazuje dolžine prstov, označene z A, B in C. 

 

A. Šarmantne osebe

Če je vaš prstanec daljši od kazalca, ste zelo lepi in seksapilni. Ste tudi zelo šarmantni in odločni. Žene vas podjetniška miselnost, pri kateri ste lahko malce celo agresivni, radi pa tudi tvegate. Zelo ste uspešnih pri miselnih igrah, šahu in reševanju križank. Ste bolj športno naravnani, strokovnjaki pa pravijo, da ljudje z daljšim prstancom zaslužijo več in ste zelo uspešni v reševanju miselnih igric. 

 

 

B. Samozavestne osebe

Če je vaš prstanec krajši od kazalca kipite od samozavesti, dostikrat pa vam očitajo tudi arogantnost. Radi si vzamete čas zase in se radi razvajate. Ko gre za odnose, nikoli ne naredite prvega koraka, vseeno pa vedno radi sprejemate komplimente in pozornost. 

 

C. Miroljubne osebe

Enaka dolžina prstanca in kazalca kaže, da ste miroljubni in se počutite neugodno, v kolikor se znajdete v konfliktu. Dobro ste organizirani in skušate imeti dobre in poglobljene odnose z vsemi . Vaša pozitivna lastnost je tudi zvestoba in iskrenost, prav tako pa ste v zvezah polni nežnosti in skrbi za svojega partnerja ter družino.