Pet omamnih vonjev, ki jih moški ljubijo na ženskah

Mmmm, kako njena koža lepo diši ...
Ključne besede:
   vonj    parfum    krema    koža    ženska    omamno    telo    moški    aroma

Anketa je zajela več moških, ki so jih vprašali, kakšen vonj jih privlači in kateri jim je najbolj všeč na ženskem telesu. Izbrali so jih 5: 

 

1. CITRUSNI VONJI

 

Parfumi, ki z vonjem spominjajo na pomarančo, limono in ostale citruse so perfektni za poletni čas. S tem se strinjajo tudi moški, ki pravijo, da v toplih mesecih ljubijo lahkotne, nežne in sadne vonje, sploh, če po njih diši njihova draga. 

 

2. SVEŽ VONJ 

 

Tukaj je mišljen vonj, ko prideš ravno izpod tuša in si sveža, dišeča, tvoja koža pa je vsa mehka. Moški obožujejo vonj ženske, ki se je ravnokar stuširala in diši le po nežnem vonju mila.

 

3. VONJ VANILIJE

 

Vanilja je vonj, ki je poznan vsem in le malo komu smrdi. Moški pravijo, da jim je bolj kot okus vaniljev v ustih, všeč vonj ženske kože po njej. Vanilja je nežna in pomirjujoča. Občutek imaš, da bi žensko kar ''pojedel,'' ampak v pozitivnem smislu ;)

 

4. VONJ MANGA

 

Mango ima specifičen okus, ki pride do izraza predvsem v poletnih mesecih. To je vonj, ki ni ravno za vsako žensko, a tisti, ki se poda, bo očarala marsikaterega. Je vonj, ki ga je dobro nositi na sveže oprani koži, ki ji da le še dodatno svežino.

 

5. VONJ PO JAGODAH

 

Rdeče sadje, ki ga ljubi marsikatero dekle ... sploh, če si ga lahko privošči kot hranilni obrok. A to sadje, ni le dobro za uživanje, ampak je več kot odlično tudi kot krema, gel za telo ali parfum.