Teh stvari NIKOLI ne govorite pred svojim partnerjem!

''V posteljo bi šla s tvojim najboljšim prijateljem''
Ključne besede:
   ženske    partner    tiho    molčati    stvari    razmerje    seks    skrivnost

Ženske že po naravi rade govorijo in svojim prijateljicam povedo več, kot bi smele. Moški pa so ponavadi tisti, ki o intimnih stvareh ne govorijo na glas in svojim prijateljem ne razlagajo o tem. Zato je dobro, da se ženske včasih ugriznejo v jezik, da ne bodo na koncu obžalovale.

 

 

1. ''V posteljo bi šla s tvojim najboljšim prijateljem''

Ne, ne in še enkrat ne! Tudi, če o tem razmišljaš potiho in bi v hecu kdaj rada to izgovorila na glas – nikar! Morda se ti zdi, da bo zvenelo smešno, a verjemi, da tvojemu partnerju ne bo. Nekje globoko v sebi bo to premleval in tuhtal, kaj si s tem mislila in morda na koncu spoznal, da ga nisi vredna.

 

 

2. ''Tvoja mama mi gre strašno na živce!''

Logično, da so tašče tiste, ki marsikomu načenjajo živce, a je treba ohraniti mirno kri. Zavedaj se, da je to njegova mama in bi zanj naredila vse. Čeprav ga imaš neskončno rada in tudi on tebe, nikar grdo ne govori o njej. Nikoli. Moški svoje mame zelo spoštujejo tudi, če o tem ne govorijo na glas. Vsaka grda beseda čez njo, ti ne bo prav nič koristila.

 

 

 

3. ''Kako si grdo oblečen! Najraje bi te preoblekla''

Tvoj partner se včasih obleče v oblačila, katera bi mu najrajši strgala s telesa in ga preoblekla. Za darilo mu kupiš seksi srajco, on pa raje obleče tisti grd, razvlečeni pulover. Ne povej mu direktno v obraz, da nima pojma o oblačenju, ker se bo počutil, da ga ne ceniš dovolj in bo vedno obremenjen s tem, kaj dati nase, če bosta kam šla. Mogoče bo celo dobil občutek, da se ga sramuješ ...

 

 

4. ''Ups, spala sem z več kot 5-imi fanti ...''

Noben moški ne vidi rad, da si je njegovo partnerko pred njim delila vojska fantov. Kljub temu da se preteklosti ne da spremeniti in je pač le del pozabe, je moškim zelo težko sprejeti, da je ženska spala z več kot 3-emi moškimi, kaj šele več kot s 5-imi. Njega ne zanima ali sta bila v resni zvezi ali ne – ko sliši številko, vidi samo še številko. Stvar se bolj zaplete, če si v posteljo skočila s kakšnimi, ki jih on pozna in so mu to povedali drugi. Zato je dobro, da uporabiš malce neškodljivih laži in se zlažeš pri številkah.

 

 

5. ''O, to je moja najljubša stvar - kupil mi jo je bivši''

Uf, ja. In to tisti parfum, ki ga še vedno tako zelo rada uporabljaš ali tista majica, ki jo še prevečkrat oblečeš in tisti butasti obesek, ki ga imaš na ključih? Ja, vse to ti je poklonil bivši in te stvari nenormalno obožuješ. No, nič ni narobe, če stvari ne zavržeš, ni pa potrebno o njih govoriti na način, koliko ti pomenijo, kako so najboljše ter KDO TI JIH JE KUPIL!

 

 

 

6. ''Na trenutke pogrešam seks z bivšim''

Resno? No, potem pa skušaj nekaj narediti v tej smeri in to popraviti. Svojemu zdajšnjemu partnerju povej, kaj si od njega želiš in kaj ti sede. Če je pravi in te ima rad, te bo upošteval, nekaj pa boš morala v tej smeri narediti tudi sama. Nikar mu direkt v obraz ne povej, da je bivši bolje seksal kot on, ker boš odletela skozi vrata, brez, da bi te kaj vprašal.

 

 

7. ''Nisem prepričana, če si moški mojega življenja''

Prideš do točke življenja, ko se vprašaš: ''Ali sva sploh za skupaj?'' Pridejo vzponi in padci ter tudi tisti najbolj zaljubljeni se srečajo z njimi. Tega se preprosto ne sprašuj, ampak živi za trenutke, ko sta skupaj in se imata super. Ne utrujaj ga s vprašanji, če sta za skupaj in da razmišljaš o tem, da najverjetneje nista. Tega ne bo dolgo poslušal in boš kaj kmalu samska ter objokana.

 

 

8. ''Spet me boli glava, slabo mi je ... Mislim, da bo to trajalo cel vikend''

''Boli me glava, slabo mi je, tako zelo sem utrujena, …'' Znano? Seveda, pa saj te dneve imamo čisto vsi – tako moški kot ženske. Pa vendar, če so takšni dnevi prepogosti ni ravno najboljše za vajino zvezo. Nenehno izmikanje seksu in druženju s partnerjem pomeni, da nekaj v zvezi ni v redu. Čeprav ga imaš rada in ne razmišljaš o razhodu z njim, je morda on tisti, ki bo to naredil ali pa celo skočil čez plot. Žalostno ali ne, seks je prav tako pomemben faktor za uspešno zvezo.