Moški našteli lastnosti, ki opisujejo SANJSKO ŽENSKO

''Pomembno je, da je samozavestna in zadovoljna sama s seboj''
Ključne besede:
   ženska    sanjska    lastnosti    opis    moški    osebnost

Ko pomislite na besedo sanjska ženska, se vam pred očmi zagotovo pojavi oseba, s popolno postavo, prelepim obrazom, svilnato kožo, lepimi dolgimi lasmi in je enostavno prelepa, da bi jo spregledali. Pa je res to opis za sanjsko žensko? Moški pravijo, da je osebnost tista, ki žensko naredi popolno, šele nato vizualnost. Pomembno je, da se v svoji koži počuti dobro in ravno to jo dela prečudovito. 

 

12 lastnosti ženske, ki je za moške SANJSKA: 

 

1. Je samozavestna - ve, kaj bi v življenju rada in od tega ne odstopa. Zna se postaviti zase in naglas izraziti svoje mnenje. 

 

2. Je zadovoljna sama s seboj - obremenjevanje z odvečnimi kilogrami, gubicami na obrazu in ostalimi ''nepravilnostmi'' ... to je ''sanjska'' ženska prerasla. Zaveda se, kaj ji paše in kaj mora narediti za svoje telo, da se bo počutila dobro. Sprejema se takšno kot je in uživa vsak trenutek, ki ji je namenjen. Ob sebi pa ima vedno le tiste, ki jo cenijo in sprejemajo takšno kot je.

 

3. Se ne obremenjuje z malenkostmi - zlomljen noht, nepomita posoda, strgana majica, neurejena pričeska, ... to so zanjo malenkosti, s katerimi si ne beli glave. Vse to se da rešiti in ni nekaj zaradi česar bo konec sveta, če tega ne bo opravila. Zakaj bi si povzročala dodaten stres s stvarmi, ki niso pomembne?

 

4. Je nasmejana - smeh je pol zdravja in ona to ve. Rada se smeji in ljudje jo poznajo, kot pozitivno osebo, ki zna polepšati dan že s tem, ko se pojavi v njihovi bližini. Nihče rad ne vidi tiste sosedove Joži, ki je nenehno slabe volje in ti zamori dan samo s tem, ko jo zagledaš. Bodi nasmejana in verjemi, da bo tvoj dan lepši. 

 

5. Zna se pošaliti tudi na svoj račun - če se ne zna oseba pošaliti na svoj račun, potem gre za nekoga, ki je preveč resen in ga vsaka stvar vrže iz tira. Ta ženska se zna pohecati in nasmejati ljudi okoli sebe s tem. Prav tako ni zamerljiva, če se kdo pošali iz nje, saj razume dobro šalo.

 

6. Ima smisel za humor - moški imajo radi ženske, ki imajo dober smisel za humor in vedo, da jim z njimi ne bo dolgčas. Medtem, ko bosta srkala pivo, se bosta smejala, zabavala in zagotovo imela dobro. 

 

7. Ni nadležna - kakšna je pravzaprav nadležna ženska? Tista, ki nonstop govori nekaj nesmiselnega, je preveč glasna, ne posluša, teži za brezveze in vsiljuje svoje mnenje. Tako pravijo moški, ki želijo ob sebi imeti tisto, ki je preprosta, prilagodljiva in predvsem mu ne diha za ovratnik, saj mu zaupa.

 

8. Zna poslušati - moški ob sebi potrebuje žensko, ki ne bo samo pridigala, ampak bo znala tudi poslušati. To mu pomeni veliko in bo z veseljem večkrat poklepetal z njo, ji zaupal ter vedel, da je le ona tista na katero se lahko zanese. 

 

 

10. Ne obsoja - ko se pojavijo težave jih zna rešiti in sprejeti. Reagira odraslo, brez dodatne drame in ne obsoja, še preden ne vidi, kaj se skriva v ozadju. Pogovor je pri njej na prvem mestu in zaveda se, da ni vse tako črno, kot je videti na prvi pogled. 

 

11. Ne teži s klici - moški pravijo, da ni bolj morečega od tega, ko ga ženska pokliče 10x v eni uri, čeprav ji je povedal kje je, s kom je in kaj počne. To jim da vedeti, da je ljubosumna, mu ne zaupa, hkrati pa je popolnoma nesigurna oz. nesamozavestna. Ne moti pa jih, če jih pokliče le za to, da jim pove, da ga ima rada.

 

12. Je odločna - točno ve, kaj bi jedla, kaj bo oblekla in kaj bi rada počela čez dan. Neodločnost pri njej ne obstaja, saj se zaveda, da je to potrata časa in je življenje prekratko, da bi razmišljali. Moški je ob taki ženski umirjen, saj ve, da z njo ne bo v trgovini 1 uro, medtem, ko ne bo vedela ali naj kupi brezglutenski kruh ali tistega z več beljakovinami.