7 skrivnosti parov, ki imajo odlično seksualno življenje

Se vam sanja, zakaj so pomembna topla stopala? Preverite številko 7!
Ključne besede:
   skrivnosti    seks    nasveti    stopala    zdravje    komunikacija    orgazem    odnos

Pari, ki so skupaj že več let in imajo še vedno fenomenalno seksualno življenje pravijo, da imajo nekaj malih skrivnosti, ki se jih držijo, da vse deluje tako, kot mora. Zavedajo se, da sta za odlično razmerje pomembna dva, ki se trudita, si zaupata, se spoštujeta in ne pustita, da bi se ''zanemarila''.

 

Zaupali so nam sedem pomembnih skrivnosti, ki ustvarijo dobro seksualno življenje ...

 

1. KOMUNIKACIJA

 

Pogovor v razmerju je zelo pomemben in če ga ni, potem začne odnos hitro škripati. Idealno je, da se sproti pogovorita o vajinih željah, idejah, se kdaj pa kdaj tudi spreta in razrešita stvari brez odlašanja. Odlična komunikacija se nato prenese tudi v spalnico in se pokaže v dobrih spolnih odnosih. 

 

2. ''LJUBIM TE''

 

Zelo pomembno je, da oba govorita o svojih čustvih, občutkih in si v obraz večkrat povesta, koliko si pomenita. To, da si ljubezen izkažeta tudi z besedami, vodi v še bolj poglobljen odnos, ki se še bolj pokaže, ko je čas za posteljne aktivnosti. Ni lepšega kot to, da se čutiš ljubljen in to prejmeš v izobilju. 

 

3. IZKAZOVANJE NEŽNOSTI PO SEKSU

 

Ni lepšega kot to, da se s partnerjem po koncu seksa še malce pocrkljata in si izkažeta nežnosti. To vaju bo le bolj povezalo.

 

4. DOBRA SAMOPODOBA

 

Pomembno je, da imata dobro samopodobo in sta zadovoljna s svojim videzom. Vsi namreč vemo, da moraš najprej imeti rad sam sebe, šele nato lahko deliš ljubezen tudi z drugimi. Naj vama ne bo nerodno pokazati svojih čustev in se odpreti tako psihično, kot tudi fizično.

 

5. PRILAGAJANJE

 

V razmerju je poleg ljubezni, komunikacije in iskrenosti, pomembno tudi prilagajanje. Če se znata prilagoditi tudi v seksualnem smislu in si znata prisluhniti, pa je to več kot odlično.

 

6. ZDRAVJE

 

Tudi zdravje je pomembno, da je vajin odnos čim boljši in da se počutita kar se da dobro. Če sta zdrava, potem sta lahko skupaj aktivna tako pri športu, kot tudi v postelji. Hkrati pa bosta poskrbela za dobro kondicijo in bolj privlačen videz. 

 

7. TOPLA STOPALA

 

Morda se vam to sliši absurdno, a ima smisel. Nošenje nogavic med seksom povečuje možnosti za ženski orgazem, so potrdili nizozemski strokovnjaki. Hlad je namreč tisti, ki zmanjšuje željo po seksu pri obeh spolih, ženskam pa občutek topline pomaga še k večji sproščenosti, kar privede do lažjega doseganja orgazma.