To so 3 ženske v njegovem življenju, ki vam lahko uničijo razmerje!

Zanj si želijo le najboljše in posledično ogrožajo vas
Ključne besede:
   partner    razmerje    ženske    sestra    mama    prijateljica    uničenje

Verjeti ali ne, vendar v partnerjevem življenju lahko obstajajo kar tri ženske, ki imajo nanj precej velik vpliv. Na vajino razmerje lahko vplivajo odlično ali pa ga počasi uničujejo s tem, ko mu želijo dobro in v vas vidijo grožnjo. Zaradi tega vam grenijo življenje, njena pa prepričujejo, da zanj niste dobra izbira ter je bolje, da z vami konča. 

 

 

1. Njegova najboljša prijateljica

Če ima vaš partner najboljšo prijateljico, s tem vsekakor nič ni narobe, dokler ne začne nosu vtikati v vajino razmerje. Ona je pač tista, ki vašega partnerja pozna dlje, kot vi in je do njega kar malce zaščitniška. Pozna ga in točno ve, kaj si želi in kaj je za njega najboljše hkrati pa jo je strah, da bo zaradi vas izgubila svojega najboljšega prijatelja. Če bo ta prijateljica začutila, da ji nekaj na vas ni všeč, bo to hitro pokazala. Najbrž ne bo povedala vam, ampak njemu in ga želela prepričati, da niste prava zanj. Če vas ima partner iskreno rad, vi pa njega, bo stopil na vašo stran in se vam za razmerje ni treba prav nič bati.

 

 

2. Njegova mama

Tukaj ni dosti za povedati, ko gre za mamo. Če je vaš partner mamin sinko, potem zna biti to v razmerju velika težava. Ona je pač tista, ki ga je rodila, vzgojila in zanj želi le najboljše - sploh, ko gre za žensko, ki ji bo rodila vnuke.

 

 

3. Njegova sestra (če jo ima)

Morda se v mladosti s sestro ni najbolje razumel in se z njo za brezveze prerekal, a je to z leti postalo drugače. Sestra mu pomeni veliko in je zanj oseba, ki jo bo branil do smrti. Čeprav se na trenutke še vedno močno spreta in si gresta na živce, vedi, da je ona tista, ki jo ima rad in jo bo precej poslušal. Če bo sestra ocenila, da niste pravi za njegovega brata, se zna zgoditi, da vam bo ''zamorila'' vsa skupna družinska kosila, izlete in ostale dogodke, kjer se boste morali družiti. Če je partner pravi, se bo pogovoril z njo in stopil na vašo stran ter ji pokazal, da ste res vredni njegove ljubezni.