To je NOVI sladoled, ki je obnorel svet! Bo prišel tudi v Slovenijo?

V Zagrebu še niso videli, takšnega zanimanja za sladoled
Ključne besede:
   Kinder Bueno    sladoled    norost    hit    Zagreb    sladoledomanija

Sladoled Kinder Bueno je novost, ki je obnorela vse, ki ljubijo sladko, mrzlo, z okusom čokolade in lešnika. Na žalost je na voljo samo v Nemčiji, Švici, Avstriji in Francija, a so ga pred kratkim dobili tudi na Hrvaškem, zato ne dvomimo, da kaj kmalu ne bo prišel tudi k nam. Če se do zdaj nisi mogel upreti Kinder Bueno čokoladi, se zagotovo ne boš mogel tudi tej poslastici v kornetu. 

 

 

V Zagrebu pravijo, da takšnega zanimanja za sladoled ne pomnijo in da še niso videli, da bi v tako kratkem času pokupili vse izdelke. Cena sladoleda je 19 kun, kar bi pri nas naneslo 2,6 EUR, a to ni zmotilo nikogar, saj so kupovali kar po 20 kosov na enkrat. 

 

''Sladoled je noro dober! Je mešanica okusov lešnika in bogatega jedra kinder čokolade v hrustljavem kornetu, z debelim namazom lešnikove kreme!'' Ga opisujejo ljudje, ki so poskusili ta sladoledni hit.

 

 

Upamo, da ta sladoled kaj kmalu pride tudi k nam! Nam se že cedijo sline ;)

 

 

Sladoled je ponekod na voljo v več verzijah: se pravi v kornetu, na palčki in tudi kot biskvit. Največji uspeh je doživel tale v kornetu, katerega kupujejo kot nori.